Drama incredibila! Cristi din Banat, in lacrimi: "Tatal meu a murit electrocutat in Gara de Nord! Am plans mult dupa el" - Cantaretul a avut o viata chinuita

Cristi din Banat a avut o viata foarte grea.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriere

Cristi din Banat s-a intors zilele trecute in satul sau natal unde s-a reintalnit cu familia lui. Cantaretul a dezvaluit ce viata grea a avut si prin cate clipe tragice a trecut de-a lungul vietii. Si-a pierdut tatal, care a murit intr-un accident cumplit, iar unul dintre fratii lui a murit in timp ce era la munca.

"Fratele meu a murit cand eram la munca in Spania. A venit seful lui mi-a spus sa ma imbrac ca fratele meu a suferit un accident. Eu nu aveam de munca atunci. Am ajuns la spital si el era in coma", si-a amintit Cristi din Banat.

"Imi visez tatal si fratele meu si imi spun ca se bucura pentru mine ca am de lucru. Mi-ar placea sa fim din nou acasa impreuna cu totii", a spus plangand Cristi din Banat.

fara descrierefara descriere"M-am emotionat cand am ajuns acasa. Eu eram mai mamos. Cand a plecat tata la Bucuresti am plans dupa el mult. Era tractorist. L-au trimis sa aduca un tractor nou. S-a curentat in Gar ade Nord. Acolo a murit", a spus Cristi.

"As fi in stare sa las tot, nu m-ar interesa nimic, as putea sa ma las de muzica, dar mama mea sa fie fericita. Puteam sa imi lansez albumul mult mai devreme, dar am preferat sa ii cumpar mamei mele cadouri. Cel mai mult imi doresc sanatate. Vreau ca mama mea sa ma vada fericit, sa o vad pe ea implinita", a spus cantaretul din Banat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate