Vedete

Drama Mădălinei Linguraru, noua concurentă de la Exatlon! A mers în cârje luni bune IMAGINI EMOŢIONANTE

Mădălina Linguraru, concurenta abia intrată în echipa Războinicilor de la Exatlon, este luptătoare.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Mădălina Linguraru a înlocuit-o pe Diana Senteş în echipa Războincilor de la Exatlon. Noua concurentă este luptătoare, ea făcând parte chiar din lotul naţional la aceast disciplină, concurând la categoria 50 kg.

Poreclită de colegi, ”Broscuţa”, Mădălina Linguraru a trecut, la finalul anului trecut printr-o dramă, care a obligat-o să stea ceva timp departe de competiţii. A fost accidentată grav la un genunchi, în timpul unui antrenament, a fost operată şi a mers o perioadă ajutată de cârje.

Drama Mădălinei Linguraru de la Exatlon! A reuşit să revină în competiţii la 7 luni după accident

Abia după şapte luni, Mădălina Linguraru a revenit în competiţii, însă de la primele a obţinut deja medalii.

În 2017, anul în care Mădălina s-a accidentat grav, a fost şi unul plin de reuşite. Astfel, sportiva care acum e concurentă la Exatlon, a obţinut locul I la Lupte Africane Jocurile Francofoniei, fiind prima medalie, din istorie, cucerită de o sportivă din afara Africii) şi cloul 3 la Lupte Feminine Jocurile Francofoniei

Cea mai recentă victorie a Mădălinei Linguraru a fost la finalul verii, la Campionatul Naţional de Lupte pe Plajă, unde la categoria ei, de 50 kg, sportiva a obţinut locul doi şi medalia de argint. 

 
Loading...