Drama mai putin stiuta a Ancai Serea. Acum este invidiata de toata lumea, insa in urma cu trei ani ramanea vaduva cu doi copii, dupa ce sotul ei pierduse lupta cu leucemia. Afla aici cum cinsteste vedeta memoria lui

Anca Serea a trait pana la 31 de ani cat altii intr-o viata. Acum, este insarcinata cu al patrulea copil, are o relatie solida cu Adi Sina si este vedeta cu state vechi la Prima TV.

Distribuie pe:

fara descriereAnca Serea a facut doi copii cu Filip, regretatul ei sot, si doi cu Adi SinaIn urma cu mai bine de trei ani insa, Anca Serea traversa cea mai neagra perioada a vietii ei, dupa ce sotul ei, Filip Poplingher, se stingea din cauza unei boli nemiloase - leucemie. Diagnosticul fusese pus cu doi ani in urma, astfel incat, intr-un fel sau altul, afaceristul si-a pregatit familia pentru ceea ce va urma. fara descriereDin mariajul cu Filip, au rezultat doi copii David si Sarah"Atunci il aveam pe David si pe Sarah, dar ea era prea micuta ca sa inteleaga lucrurile acestea. Baiatul insa a suferit enorm, ca si mine care trebuia sa par tare. Filip ne pregatise pe toti, stia ce va urma si a incercat sa ne intareasca. Dumnezeule, era un om atat de bun, facea numai bine in jurul sau", marturiseste Anca Serea pentru WOWbiz.ro. Intre timp, dupa perioada lunga de doliu vedeta TV si-a dat silinta sa se adapteze la noua sa viata, cea de vaduva cu doi copii aruncandu-se in munca. fara descriereAnca Serea se pregateste sa il faca pe Adi Sina tatic pentru a doua oarafara descriereIn urma cu un an si jumatate, Anca Serea l-a nascut pe Noah, primul copil pe care il are cu Adi Sana"Si astazi, dupa ce viata ni s-a schimbat fundamental tuturor, copiii au crescut, eu am nascut inca un baietel si acum sunt din nou insarcinata, ne gandim continuu la el. Facem pomeni, asa cum face toata lumea cand se imparte pentru cei plecati dintre noi si de sarbatorile mari, mergem la biserica si ii pastram vie memoria. Copiii mei merg frecvent la cimitir, iar mama are grija personal de mormant lui. Si ea l-a iubit. Nu aveai cum sa nu iubesti un om ca Filip", ne-a declarat Anca Serea, controlandu-si cu greu lacrimile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate