Drama neștiută a Adrianei Bahmuțeanu! Vedeta a fost abuzată în copilărie: "Ne-a traumatizat..."

Adriana Bahmuțeanu a fost abuzată în copilărie, iar pentru prima dată vedeta a vorbit despre această situație!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Adriana Bahmuțeanu, drama din copilărie
Adriana Bahmuțeanu

Cunoscuta jurnalistă își aduce aminte cu lacrimi în ochi despre perioada gimnaziului. Adriana Bahmuțeanu a fost abuzată în copilărie chiar de către învățătoarea ei. A spus totul pe nume și nu s-a mai ascuns nici măcar o secundă!

Adriana Bahmuțeanu, drama din copilărie


In articol:

Deși se presupune că o învățătoare trebuie să îți ghideze pașii și să te învețe la vârsta aceea, realitatea este cu totul alta, iar dovada este chiar drama din copilărie a Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta a recunoscut faptul că a fost agresată în copilărie chiar de către un cadru didactic și că acele momente cumplite prin care a trecut au făcut-o să aibă reacții negative chiar și asupra surorii ei și să aibă un comportament neadecvat. Chiar dacă și-a dat seamă că modul în care o trata pe propria soră era total nepotrivit, jurnalista nu mai avea ce să facă, relația cu aceasta rea deja destul de afectată.

Citeste si: Adriana Bahmuteanu, prima reactie dupa ce iubitul ei a fost saltat de mascati: "L-au tinut in curte vreo 10 ore, nu i-au dat apa, nimic. Cine raspunde daca i se face rau?"

Citeste si: USR, Barna şi Cioloş, încolțiți de instanță! Actul ultradelicat le poate ruina carierele - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

„Sora mea învăța să scrie și să citească acasă pentru că eu o băteam cu linia la palme, că așa învățasem eu la școală”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, drama din copilărie
Adriana Bahmuțeanu

De asemenea, vedeta mai susține faptul că dacă aceste întâmplări aveau loc la momentul actual, învățătoarea ar fi fost arestată.

„A fost un cosmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia. Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme, ne trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură. Ne-a traumatizat. Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată. Venea pe la spatele nostru și ne dădea câte un capac. Abuzurile au fost înfiorătoare. M-a făcut albie de porci în fața colegilor. A avut nenumarate plângeri. A venit mama unui coleg și a luat-o de păr pe învățătoare în fața noastră”, a mai adăugat vedeta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe s-a decis să încheie orice discuție legată de divorț: „Aici este vorba despre altceva, dacă nu ați înțeles, ce căutați aici?”

DOLIU uriaș în lumea artistică! Un celebru profesor a încetat din viață. Legături strânse cu România

Încă un divorț bombă în showbiz! Super vedeta Antena1 a plecat deja de acasă! A încercat să țină totul secret și nimeni nu a știut nimic până acum

Adriana Bahmuțeanu, campanie electorală printre sicrie și coroane: ”Ăștia vii îți fac mai mult rău decât ăia morți”

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri în premieră, după ce a pierdut alegerile la sectorul 1! ”Dan Tudorache e un tip rigid și speriat, Clotilde Armand nu știe administrație publică”...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies