Drama neștiută a cântăreței Antonia. Prin ce clipe grele a trecut artista

Puțină lume știe că în spatele vieții perfecte pe care o are Antonia, stă o dramă apăsătoare.

Distribuie pe:

Drama neștiută a cântăreței Antonia. Prin ce clipe grele a trecut artista

Antonia a trecut prin momente dificile în copilărie, când a aflat că cel căruia îi spunea "tată" nu era de fapt părintele ei biologic.

Chiar și după ce a aflat acest adevăr dureros, nu a dorit să își întâlnească tatăl biologic, motiv pentru care nici până astăzi cei doi nu se cunosc.

„Antonia a crescut în America. Am plecat când avea ea 5 anișori cam așa, până atunci noi am călătorit prin Europa, am locuit 1 an în Norvegia, 1 an în Elveția, 1 an în Germania, 1 an în Anglia. Am fost cu fostul meu soț, tatăl Antoniei. Pentru noi a fost așa o aventură, hai să încercam ceva nou. Am plecat mai mult pentru a-i oferi ei un viitor mai bun. Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, a mărturisit mama Antoniei în cadrul unei emisiuni tv, potrivit voxbiz.ro.

Această experiență a făcut-o să realizeze cât de importantă este viața de familie. Ca dovadă stă chiar familia pe care o are cu iubitul ei, Alex Velea, și cei doi copii ai lor.

Drama neștiută a cântăreței Antonia. Prin ce clipe grele a trecut artista

Citeste si: Blestemul din familia Denisei Manelista lovește din nou! A murit… ”S-a dus după Denisa, o iubea prea mult” EXCLUSIV

Citeste si: Cum arăta Vlăduța Lupău în 2012, când nu era cunoscută și cânta prin biserici

Citeste si: Scandal uriaș declanșat de Bogdan Mocanu! E făcut varză de fanii Puterea Dragostei după ce i-a luat apărarea lui Abi Talent ”Ți-ai trădat un prieten”

Singurul motiv de tristețe pe care Antonia îl are este că nu își poate petrece atât de mult timp cu fiica ei și a lui Vincenzo Castellano, Maya. Cea mica trăiește în Italia, alături de tatăl ei și de familia lui.

Drama neștiută a cântăreței Antonia. Prin ce clipe grele a trecut artista

De ce este supărată Antonia

Revolta cântăreței se datorează educației pe care copii din ziua de astăzi o primesc, mai mult sau mai puțin, de la părinții lor.

Recent, Antonia a postat un mesaj dur pentru cei care nu au reușit să le ofere cei 7 ani de acasă copiilor lor.

“Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic (10-20 ani). Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți? Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini! Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți? Ce educație le-ați dat, pentru că dacă mă întrebați pe mine, DA, ESTE VINA PĂRINȚILOR! Educație și maniere 0!!!! Trist”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate