Stiri

Drama nestiuta a Mariei Lataretu: i-au murit 5 copii. Una dintre fetite a sfarsit la fel ca Ionut, muscata rau de caini

Maria Lataretu a fost supranumita “privighetoarea cantecului gorjean”, si-a petrecut viata pe scena si a murit tot acolo. Viata a lovit-o crunt, 5 dintre cei 6 copii ai ei au murit de mici.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Drama nestiuta a Mariei Lataretu: i-au murit 5 copii. Una dintre fetite a sfarsit la fel ca Ionut, muscata rau de cainiicon photo
Maria Lataretu a murit la 61 de ani pe scenaNora marii cantarete, cea care s-a luptat intotdeauna ca memoria Mariei Lataretu sa ramana mereu intacta pentru public, a fost cea care a dezvaluit, la un moment dat, dramele din viata artistei. Cele mai dure lovituri ale sortii le-a primit prin moartea copiilor: 5 din 6.

Primul copil, un baiat, a murit cand avea doi ani, in urma unei raceli puternice. Apoi, o fetita Mariuca, a murit cand avea 6 ani. “Lumea spunea despre fetita aceea ca-i mostenea vocea si talentul. A fost muscata rau de caini si a murit din cauza ranilor, s-a intamplat acolo, la Lelesti, unde copiii erau in grija bunicilor, cat parintii aveau spectacole”, a povestit nora cantaretei, in urma cu cativa ani. O tragedie asemanatoare cu cea petrecuta in urma cu trei luni in Capitala, cand Ionut a murit sfasiat de caini in timp ce se afla in grija bunicii.

Drama nestiuta a Mariei Lataretu: i-au murit 5 copii. Una dintre fetite a sfarsit la fel ca Ionut, muscata rau de caini
Ionut este baietelul care a murit in aceasta toamna dupa ce a fost muscat de caini. El a avut aceeasi soarta ca fetita Mariei Lataretu

Sirul tragediilor din viata Mariei Lataretu era abia la inceput, pentru ca artistei i-au murit si doua fetite gemene, la varsta de un an si un baietel, nascut prematur dupa ce cantareata s-a impiedicat de un ciot si a cazut pe burta. Doar de un singur baiat a avut parte Maria Lataretu.

Artista a murit la 61 de ani, in vara anului 1972, in urma unei congestii cerebrale, in caminul cultural dintr-o comuna botosaneana, unde sustinea un spectacol.

 

 

 

 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune