Drama nestiuta a Valentinei Pelinel! Tatal ei a murit chiar inainte ca ea sa castige Top Model Romania! "Am fost distrusa, concursul s-a tinut chiar de ziua lui!"

Tatal Valentinei Pelinel a murit de cancer, la 46 de ani, cu patru zile inainte ca fiica sa sa castige primul concurs de fotomodele.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereVasile si Georgeta, parintii Valentinei PelinelIn 1997, la 16 ani, Valentina Pelinel participa la primul sau concurs, Top Model Romania. Problema a fost ca pe 27 aprilie se tinea concursul, de altfel si ziua de nastere a tatalui meu, iar pe 23 a murit. Iti dai seama ca numai de preselectie nu mi-a mai ars…Ajungem noi in finala, anunta premiantele: locul III, a mea colega. Deja derulam pe repede inainte, imi inchipuiam cum ma vor lua peste picior colegii ca ea a luat locul III si eu nimic. Au anuntat si locul II, era clar. Si cand la locul I au spus Peli…, eu deja zburam, direct m-am dus, eram in al noualea cer… la propriu si la figurat, pentru ca ma gandeam la tatal meu, care ar fi trebuit sa implineasca exact atunci 46 de ani…”, a marturisit Valentina intr-un interviu pentru revista Tango.fara descriereValentina Pelinel este foarte apropiata de mama saIntrebata de ce a murit tatal sau, Pelinel a dezvaluit: “De cancer. A fost totul foarte brusc, el era un om puternic, vesel, nu a fost niciodata bolnav, nici macar o raceala. O data a cazut la pat si in doua luni s-a dus. Si cu el mi-a disparut o lume, s-a rupt ceva in mine. Nu intelegeam nimic. Am fost distrusa”. Valentina a explicat si de ce s-a dus la concurs, chiar daca tatal sau abia murise: “M-am dus pentru el, pentru zilele in care pariam castigatoarele de la Miss. M-a intarit Dumnezeu. Dar as fi dat orice sa fi fost acolo sa ma vada, sa fie mandru de mine… Nici mama n-a fost, ca nu a avut bani de bilet. Si cand am ajuns acasa, ea nu stia ca am castigat. Mama aprinsese o candela si mi-a spus ca s-a rugat toata seara sa intru macar in finala ca, la cat de ambitioasa sunt, as fi suferit enorm sa nu castig”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate