Drama prin care a trecut Adriana Iliescu! „A lăsat-o în orfelinat, duhnind a băutură!”

Adriana Iliesu a suferit o dezamăgire uriașă înainte de a reuși să devină mamă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Adriana Iliescu a ajuns cea mai bătrână mamă din România, după ce a adus-o pe lume pe Eliza. Fostul profesor universitar a născut-o pe fiica ei la vârsta de 66 de ani și a ajuns în primele pagini ale presei, atât în România cât și în străinătate.

Adriana Iliescu își dorea de mult timp să devină mamă, iar visul i s-a îndeplinit abia în 2005, după ce a făcut o fertilizare in vitro. Înainte de a lua decizia de a face chiar ea un copil, femeia a încercat să adopte o fetiță.

Citeste si: Ioana Tufaru e în al nouălea cer! Primele imagini de la petrecerea de după cununia civilă: „A fost una dintre cele mai frumoase zile”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, șocat de mama Alexandrei: ”Mi-a făcut o surpriză uriașă! A strâns 2000 de semnături pentru candidatura mea”

Citeste si: Fată de 17 ani, amenințată de fostul iubit că o pune „la matrimoniale”: „O să te sune lumea să te întrebe cât e m**a!”

fara descriere

„Visul de a fi mamă ar fi putut fi împlinit până la urmă și printr-o adopție, lucru pe care îl mai încercase între timp.

Găsise o fetiță la unul dintre căminele Bucureștiului, dar actele nu au fost finalizate pentru că mama naturală a venit în fața instanței și a declarat că nu vrea s-o dea spre adopție. Nu a contat faptul că a abandonat-o într-un cămin sau că s-a prezentat duhnind a alcool, după cum povestește Adriana”, a declarat, în urmă cu câțiva ani, un apropiat al femeii, conform fanatik.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate