Drama românului din Norvegia rămas fără cei 5 copii! Sunt anunţate proteste în oraşe importante din Europa şi America

Mii de români din ţară şi diaspora s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi chiar în cadrul unor proteste de stradă pentru a susţine cauza familiei Bodnariu, o familie mixtă româno – norvegiană ai cărei copii au fost luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia.

novalue
Autor: V.P.

„Adevărul” prezintă pas cu pas drama familiei Bodnariu, dar şi ultimul mesaj al celor doi soţi care şi-au petrecut sărbătorile fără cei cinci copii.

În toamna anului trecut, familiei Bodnariu i s-a născut al cincelea copil Ezekiel. Drama lui Marius şi Ruth, avea să înceapă în 16 noiembrie 2015, când Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia a lăsat familia Bodnariu fără cei patru copii mai mari: Eliana (9 ani), Naomi (7 ani), Matei (5 ani) şi Ioan (2 ani).

Eliana şi Naomi au fost luate direct de la şcoală, băieţii au fost luaţi de acasă, unde erau cu mama. Ziua următoare, din familie a fost luat şi bebeluşul de numai trei luni. Intervenţia în forţă a autorităţilor norvegiene s-a realizat pe fondul legislaţiei foarte stricte din domeniul Protecţiei Copilului din Norvegia. Practic, totul a pornit de la un denunţ al directoarei de la şcoala la care învaţă fetele cele mai mari. Profesoara, care, în trecut, ar fi fost foarte categorică în a interzice uneia dintre fete să le cânte un cântecel creştin colegilor, a sesizat Servicul de Protecţie a Copilului (Barnevernet) cu privire la faptul că fetele au mărturisit că sunt disciplinate acasă, inclusiv prin corecţii fizice. Potrivit familiei, în descrierea părinţilor şi a fetelor, directoarea a arătat că părinţii sunt „foarte creştini”. Totodată, directoarea a subliniat că fetele sunt inteligente, îngrijite şi creative şi nu consideră că sunt supuse unor abuzuri fizice sau psihice, părinţii având nevoie doar de îndumarea Servicului de Protecţie a Copilului.


Citeste mai mult aici

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Vaccinarea în România! Aproximativ 60.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în România

Sorin Cîmpeanu anunță posibile schimbări în structura anului școlar 2022: „Învăţământul online a generat pierderi şi este nevoie de timp ca să fie recuperate” 

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Andreea Marin. Cine a fost, de fapt, primul ei soț

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies