Drama Stelei, românca trimisă acasă de la spital, deși avea contracții! Bebelușul ei a murit în burtă ”L-am ținut lângă mine până dimineața”

Stela, o româncă de 31 de ani, care locuiește în Marea Britanie, trăiește o drama de șase luni, după ce bebelușul i-a murit în burtă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Stela este mama unei fetițe de 12 ani, iar în urmă cu 6 luni aștepta să devină mamă pentru a doua oară, de data aceasta avea un băiețel. Totul a fost în regulă până când a intrat în travaliu și s-a prezentat la spital. Atunci a început totul!

Stelei i s-a spus că i se va induce nașterea pe 12 martie, când avea deja 12 zile de întârziere. În seara precedentă începuse să simtă contracții și a mers la Spitalul Basildon dimineața. I s-a spus să se întoarcă acasă și să se întoarcă în trei zile.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

”Am suferit dureri din cauza contracțiilor, în ziua în care ar fi trebuit să mi se inducă nașterea, așa că am mers mai devreme la spital. Moașa mi-a spus că sunt alte priorități mai urgente decât ale mele, întrucât nu avusesem nicio complicație în timpul sarcinii. Am întrebat-o dacă aș putea măcar să vorbesc cu medicul. Ea a revenit 20 de minute mai târziu și a spus că-i pare rău, dar trebuie să mă întorc acasă. Aveam contracții și mai avusesem un copil înainte, astfel încât știam că aceste lucruri sunt adevărate. Am încercat să-i spun moașei că nu există nicio cale să nasc pe data de 15, deoarece asta ar fi însemnat să stau în travaliu timp de trei zile. Aveam deja o întârziere de 12 zile și m-am gândit că mă vor ajuta să nasc”, a retrăit Stela clipele de groază prin care a trecut.

Citeste si: Operație de cezariană cu emoții pentru Deea Maxer! Dinu, primele declarații: "Deea a sângerat!"

Citeste si: O femeie s-a pozat cu un bebeluş, dar ce e în spatele lor este absolut ŞOCANT! Tânăra nu şi-a dat seama ce a postat pe facebook! Poza VIRALĂ despre care toată lumea vorbeşte!

Drama Stelei, românca de 31 de ani, al cărui bebeluș a murit în burtă ”M-a trimis acasă cu niște paracetamol”

Însă românca spune că a plecat acasă pentru că avea încredere în medici, deși ea simțea că ceva nu era în regulă. A doau zi, contracțiile s-au intensificat, iar Stela și soțul ei s-au întors la spital.

„Am fost controlată de o moașă tânără și, în acest stadiu, mă simțeam gata să nasc și că nu vreau să mă întorc acasă. Contracțiile erau foarte puternice, dar ea a spus că nu sunt suficient de frecvente. Dacă le-aș fi spus că le am la intervale mai uniforme poate m-ar fi lăsat să stau. Am subliniat că trebuia să îmi fie indusă nașterea cu o zi înainte, dar ea era preocupată doar de cât de distanțate erau contracțiile. Am întrebat dacă există vreun risc pentru copil, întrucât întârziase, iar ea mi-a spus „este 100% bine, nu se va întâmpla nimic și totul va fi în regulă” și m-a trimis acasă cu niște paracetamol”, a povestit Stela despre a doua sa vizită la spital.

Și a plecat din nou, încrezătoare în spusele celor din spital. Însă durerile erau tot mai mari și spre seară, în aceeași zi, Stela s-a dus din nou la spital.

Citește ce i-a spus doctorul româncei Stela când a ajuns din nou la spital pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate