Drama teribilă a bărbatului cu cea mai mare pensie din România! Băiatul lui Gheorghe Bălășoiu a fost găsit mort în casă la 49 de ani! În 2015, Mircea făcuse un accident și fugise de la fața locului FOTO

Fost magistrat, Gheorghe Bălășoiu încasează astăzi o pensie de 73890 lei pe lună. Bătrânul a suferit enorm în 2016, când băiatul său, Mircea, a murit neașteptat, la 49 de ani.

Autor: Petru Luca

In articol:

Fost șef de penitenciar și fost procuror, Gheorghe Bălășoiu încasează astăzi o pensie de 73890 lei brut/lună (66701 lei net/lună), prima într-un clasament al pensiilor din România. Bătrânul care locuiește în Pitești a suferit enorm în 2016, când băiatul său, Mircea, a murit neașteptat, la 49 de ani.

Iată ce scria presa argeșeană pe 24 octombrie 2016, a doua zi după moartea lui Mircea Bălășoiu, fiul fostului magistrat.

Citeste si: El este bărbatul cu cea mai mare pensie din România. Ce a muncit la viața lui

Citeste si: Anunțul oficial despre starea lui Emil Constantinescu

Drama teribilă a bărbatului cu cea mai mare pensie din România

”Mircea Bălăşoiu, fiul argeşeanului cu cea mai mare pensie din România, a fost găsit mort, în propria locuinţă, vineri seara. Trupul neînsufleţit al bărbatului de 49 de ani a fost descoperit de pompierii pe care părinţii lui Mircea îi solicitaseră să intervină deoarece acesta nu mai răspundea la telefon de mai multe ore. Bărbatul a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Piteşti iar după primele constatări, decesul survenise în urmă cu ceva timp, întrucât rigiditatea şi petele cadaverice se instalaseră deja.

Deşi pe trupul lui Mircea Bălăşoiu nu au fost găsite urme de violenţă, tată său, Gheorghe Bălăşoiu (fost procuror) a insistat să i se facă autopsia. Acestuia din urmă nu îi vine să creadă că fiul său a murit aşa, din senin, la doar 49 de ani! Mai mult decât atât, Mircea Bălăşoiu se afla într-o relaţie amoroasă complicată motiv pentru care există suspiciunea că bărbatul ar fi avut o ceartă pe această temă cu câteva ore înaintea decesului.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

P.S. Presa locală a mai scris despre Mircea Bălăşoiu anul trecut, când acesta a fost autorul unui accident de circulaţie. Conform informaţiilor de atunci, bărbatul a intrat cu autotursimul său (un Audi Q7) într-un stâlp de iluminat din Piteşti, după care a fugit de la locul accidentului. S-a reîntors după un timp, poliţiştii sancţionându-l cu o amendă în valoare de 600 lei. Despre fiul fostului procuror Gheorghe Bălăşoiu nu se cunosc prea multe informaţii. Nu se ştie dacă acesta avea un loc de muncă, cunoscându-se doar faptul că locuia singur în apartamentul său din Piteşti. Pe pagina sa de Facebook, Mircea Bălăşoiu a scris că este căsătorit din anul 2014 şi că la acest moment se află într-o relaţie complicată”, nota la vremea respectivă infoargeșnews.ro. 

Pe lângă Mircea, Gheorghe Bălășoiu mai are o fată, stabilită în Timișoara. Din partea copiilor, fostul magistrat are 6 nepoți.  

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce impozit plătește românul cu cea mai mare pensie! Incredibil, cât ar plăti un salariat cu același venit

Pensionarii români, săracii Europei. Cât primește în medie, un pensionar și cât trebuie să dea pe mâncare și utilități

Amănunte neștiute despre Giorgiana Hossu, propunerea pentru șefia DIICOT! Câștigă peste 200.000 de lei pe an și s-a ocupat de o mulțime de dosare celebre

Claudia Pătrășcanu, acuzată că vrea să facă avere din pensia alimentară de la Gabi Bădălău: „Ce așteptări să am dintr-un salariu minim pe economie?”

SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am auzit tot felul de lucruri

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD

Amănunte neștiute despre Giorgiana Hossu, propunerea pentru șefia DIICOT! Câștigă peste 200.000 de lei pe an și s-a ocupat de o mulțime de dosare celebre

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies