Drama teribilă a Elenei Udrea! Cât timp a fost plecată în Costa Rica, Elenei i-au murit două rude apropiate din țară! EXCLUSIV

Elena Udrea este foarte legată de Bucovina, mama ei, Maria, fiind originară din satul Mălini (județul Suceava).

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Elena Udrea este foarte legată de Bucovina, mama ei, Maria, fiind originară din satul Mălini (județul Suceava), localitatea natală a marelui poet Nicolae Labiș. Fostul ministru al Turismului, în prezent fugită în Costa Rica, era o prezență obișnuită la Mălini pe vremea când stătea în țară, sărbătorind chiar și Paștele aici, acum mai bine de un deceniu. Astăzi, în lipsa Elenei, dar și a Mariei (68 de ani), și ea ajunsă în Costa Rica, ca sprijin pentru creșterea nepoțelei Eva Maria, din casa părintească a familiei din Mălini s-a cam ales praful, un nepot renovând-o aproape în totalitate. 

Citeste si: Iubitul Elenei Udrea, declaraţii exclusive la Teo Show! "E o mamă implicată, responsabilă" - Adrian Alexandrov, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viaţa lui

Citeste si: Elena Udrea și Adrian Alexandrov se pregătesc de nuntă și de botezul fiicei lor! Primele declarații

Provenind dintr-o familie cu posibilități modeste, Maria Veliceasa (numele de fată al mamei Elenei Udrea) a lucrat o perioadă ca femeie de serviciu la dispensarul din sat, după care și-a cunoscut viitorul soț, pe Nicolae, cu care a plecat la Buzău, unde s-a și stabilit. Tatăl Mariei, adică bunicul Elenei, nu era un om prea gospodar, așa cum declară cei care l-au cunoscut pe Vasile, dar și pe copiii acestuia. ”Pe Ioniţă, Paraschiva, Garoafa şi Gheorghe i-a păstrat acasă, dar pe Costică, Pavel, Viorica şi Maria i-a dat la cămin, să-i crească statul”, spun vecinii despre Vasile Veliceasa. 

Fuga în Costa Rica a forțat-o pe Elena Udrea să rupă legătura cu rudele rămase în țară, mai ales cu cele din Moldova. Așa se face că Elena n-au putut participa la înmormântarea a doi dintre unchii ei, frați al Mariei Veliceasa, care s-au stins din viață în ultimii doi ani, așa cum ne-au declarat angajați ai Primăriei Mălini.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate