Drama teribilă a motociclistului care l-a bătut pe Mircea Badea! Fiica lui Teodor Emi era să moară la naştere sufocată de cordonul ombilical!

Puţini ştiu despre drama teribilă a motociclistului care l-a bătut pe Mircea Badea.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Acum aproape 3 ani s-a întâmplat drama teribilă a motociclistului care l-a bătut pe Mircea Badea.

În 2016, Teodor Emi a devenit tatăl unei fetiţe, la doi ani după ce s-a însurat cu iubita sa, Claudia. Naşterea a fost una cu probleme, totul fiind dezvăluit chiar de Teodor, într-o postare în care a anunţat că va scoate la licitaţie şortul pe care l-a purtat în lupta cu Badea, pentru un caz caritabil.( vezi cum a fost furat de arbitri Mircea Badea)

Citeste si: ȘOC! Începe scandalul! Giani Kiriță, provocat la bătaie de un fost fotbalist! Ce l-a determinat pe bărbat să îi arunce mănușa ”Regelui” de la Exatlon DEZVĂLUIRI

Citeste si: Teodor Emi, la pământ, după victoria cu Mircea Badea? Sportivul a încercat un sport cu adevărat periculos

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Mircea Badea, provocat să urce din nou în ring! Cine a lansat invitația după ce l-a văzut făcut KO în 5 secunde de Tedi Emi

Drama teribilă a motociclistului care l-a bătut pe Mircea Badea: "A avut mare noroc de o doctoriţă foarte competentă" 

„M-am gândit să fac o faptă bună în memoria prietenului meu Tudor Simionov, ajutând o mamă singură ce are grijă de fiul ei care a rămas cu handicap de când a căpătat viaţă.

Acest caz m-a impresionat în mod deosebit pentru că a fost asemănator cu cel cu al fetiţei mele, care din fericire a avut mare noroc de o doctoriţă foarte competentă: acest copil s-a născut cu cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului, iar doctorul nu a fost în stare să i-l desfacă, iar copilul a fost sufocat, rămănând cu handicap cerebral. Vreau să organizez un fel de licitaţie caritabilă unde câştigătorul va primi şortul care l-am purtat la ultimul meci cu MB”, a scris Teodor.

Drama teribilă a motociclistului care l-a bătut pe Mircea Badea. Astăzi, fetiţa e plină de energie

Fanii lui Teodor Emi au aflat despre drama teribilă a motociclistului care l-a bătut pe Mircea Badea. Fetiţa sa a trecut cu bine peste acel moment de cumpănă, fiind un copil plin de energie. Micuţa deja şi-a petrecut primele vacanţe alături de părinţii săi, fiind tare încântată de excursiile pe care le-a făcut la munte şi la mare.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies