Vedete

Drama unei artiste de aur! Angela Ciochina a murit singura, uitata de toata lumea

Fără nimeni alături, imobilizată la pat şi uitată de toţi. Aşa a sfârşit Angela Ciochină, una dintre cele mai frumoase voci ale muzicii uşoare româneşti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: V.P.


Drama unei artiste de aur! Angela Ciochina a murit singura, uitata de toata lumeaicon photo
Artista, care s-a chinuit ani de zile cu gândul pierderii întregii familii, dar şi măcinată de boli, s-a stins la doar 60 de ani, în apartamentul său din Bucureşti. Cântăreaţa Angela Ciochină a fost condusă joi pe ultimul drum. Mulţi dintre colegii de breaslă au uitat-o şi nu au trecut pe la căpătâiul ei să-şi ia rămas bun, scrie romaniatv.net.

Drama unei artiste de aur! Angela Ciochina a murit singura, uitata de toata lumea
Artistă desăvârşită şi profesoară sclipitoare de muzică, Angela Ciochină a primit lovitură după lovitură de la viaţă, în ultimii ani. Întâi i-au murit toate rudele, apoi s-a îmbolnăvit grav.

"Au murit mama şi sora...toată familia a murit, părinţii şi sora mea, m-am retras să rezolv acolo treburile gospodăreşti şi s-a întâmplat necazul, am rămas aşa cum mă vedeţi, din păcate", povestea Angela Ciochina.

Artista a murit cu un mare regret: că nu a avut o familie a ei. Singura ei căsătorie a durat doar o lună şi nu a avut copii. Minunea pe care o sperau toţi nu s-a mai petrecut. După 6 ani de luptă cu boala, Angela Ciochină s-a dat bătută. A murit acum două zile, la doar 60 de ani. Singură, fără familie, fără prieteni, fără fani alături. Doar cu menajera, care a găsit-o fără suflare. 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune