Drama unei asistente din Suceava, infectată cu COVID-19. După ce s-a întors acasă, soțul ei a murit: „Vreau să plec, să dau...”

O asistentă din Suceava trece prin clipe greu de imaginat. Ea a fost infectată cu coronavirus, iar după ce a ajuns acasă, soțul ei a murit.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

fara descriere


In articol:

O asistentă de la Spitalul din Suceava face mărturi cutremurătoare. În județul în care coronavirusul face ravagii în rândul cadrelor medicale, o asistentă a povestit drama prin care trece. Soțul ei s-a stins din viață după ce aceasta a venit acasă infectată cu coronavirus, relatează Antena 3.

”Sunt asistentă la Spitalul din Suceava. Soțul meu acum a murit. Vreau să plec, să dau certificatul de naștere. Să rezolve lucrurile la tribunal”, a povestit asistenta de la Spitalul din Suceava, pentru sursa citată.

Bărbatul avea doar 51 de ani, dar suferea de o problemă pulmonară gravă.

„Soțul meu nu era așa grav, eu eram mai grav. Eu sunt bine, el era cu viroză pulmonară, puțin răcit. A murit de dimineață, la 51 de ani. Eu și copilul meu suntem bine”, a mai adăugat femeia.

În momentul de față, asistenta se află în Spitalul din Suceava alături de fiica ei.

Lupta cu COVID-19, văzută direct din front. Mesajul cutremurător al unui medic din Suceava

Mesaj cutremurător venit de la sora unuia dintre medicii care încă rezistă la Suceava, un oraș unde peste 50 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19.

Citeste si: Un bărbat infectat cu coronavirus a lăsat un mesaj de adio pentru soție și copil, de pe patul de spital! „Vă rog să nu fiți…”

Citeste si: Silvia Ionita, mesaj emotionant pentru copiii aflati in grija SOS Satele Copiilor „Abia astept sa va strang in brate! O sa ne revedem cand totul se va termina cu bine”

Citeste si: Coronavirus România. Au fost înregistrate 14 decese

La Suceava situația este critică, pare a fi la un nivel superior față de restul României. În lupta cu virusul care a ucis peste 10.000 de oameni, dar mai ales cu cei care nu înțeleg că  suntem obligați să rămânem în casă pentru o perioadă, o tânără din Suceava, sora unui cadru medical, a publicat un mesaj emoționant. 

Drama unei asistente din Suceava, infectată cu COVID-19

Din care speră și sperăm ca toți să înțeleagă esența. 

Cum pot muri medicii din egoismul altora

Când Corona devine atât de reală încât te sufocă și te doare literal fiecare bucățică de corp de teama celui iubit ție.
Situația din Suceava este strigătoare la cer. 70 de cadre medicale infectate.
Medici expuși fără nicun fel de echipament de protecție virusului ucigător care este, descris simplu, de sora mea, MEDIC ONCOLOG, singura rămasă alături de un alt medic oncolog și un medic ATI sa aibă în grijă toată secția de infecțioase din Suceava, plină de pacienți bolnavi de corona, ca ”Satana, e ceva de pe altă lume”.
Îmi tremură fiecare cm de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil și că oamenii ca SORA MEA au ales meseria asta să renunțe la intimitate, la viață personală, la timp liber, la nopți, la vacanțe, dar nu LA VIAȚĂ!!!!!
STAȚI ACASĂ!!!!! ÎNTELEGEȚI NU ESTE O GLUMĂ!
Orice medic din țara asta care va muri, va muri din cauza egoismului și prostiei absolute care definește poporul ăsta care numai de bici învață.
În vremuri de război nu ne batem joc de singurii care luptă. Îi protejăm. Oricum, Oricât. Cu orice preț.
Când sora ta, pe care ai purtat-o în brațe de la 1 săptămână îți spune, ”oricum sunt infectată, nu știu ce va fi” ai vrea să ai puterea sa proiectezi durerea asta în sufletele tuturor celor care se plimbă sfidător și se uită în scârbă la tine cel care porți mănuși la cumpărături sau le spui tuturor să stea DRACU ACASĂ!!!!!
NU vă bateți joc de cei care nu pot alege!, este mesajul publicat de Simona Semen.  (Citeste si: Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean Suceava a fost demis)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate