Drama unei cântărețe de muzică populară! Avem mărturisiri emoționante!

Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din Banat a avut trecut prin încercări cât se poate de dificile, Daniela Ploia deschizându-și de curând sufletul și povestind prin ce a trecut.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Daniela Ploia a povestit, pe contul ei de socializare, una dintre întâmplările care, de-a lungul vieții, au marcat-o și, mai mult, au făcut-o să vadă cu alți ochi viața.

Citeste si: Imagini șocante! Condițiile mizere în care sunt ținuți românii, într-un centru de carantină din Bihor

Citeste si: Elena Ionescu de la Survivor Romania, secretul virginității! La 24 de ani, mama ei spunea că încă este ”fecioară”!

Citeste si: Saveta Bogdan, poveste de filme. A fost înșelată de 83 de ori. Cum a bătut-o soțul

Mai exact, Daniela Ploia, provenită dintr-o familie foarte numeroasă, artista mai având șapte frați, avea, așa cum se întâmplă în aceste situații, o situație materială precară. Mai exact, recunoaște cântăreața, nu avea bani nici pentru strictul necesar la școală, mai ales în perioada în care, așa cum se procedează, se fac surprize părinților, perioada lunii martie fiind una dificilă.

fara descriere

”Eram în clasa a 4-a, înaintea zilei de 8 Martie. O firmă a venit să prezinte doamnei educatoare coșulețe pe care să le dăruim mămicilor. Eu fiind o fată fără posibilități financiare, nu am dat banii să achizitionez un astfel de coșuleț. Durerea a fost când au venit coșulețele comandate de doamna învățătoare și le-a împărțit apoi clasei. Toți copiii au comandat, doar eu nu. Am început să plâng că eu de ce nu primesc?! Atunci doamna învățătoare a cumpărat materiale necesare și mi-a promis că după ore merg la dânsa acasă și îmi face și mie coșuleț să-i dau mamei. Eram nerăbdătoare să-l primesc.

fara descriere

Apoi am mers entuziasmată să îl ofer mamei doar că nu eram împlinită că nu era muncă mea. Așadar m-am pus cu restul de material să confecționez chiar eu unul. Nu mi-a ieșit perfect, dar era făcut de mine. (...) Astăzi ajut un caz donând aceste minunate coșulețe. E minunat să ajuți cu orice. E o mare satisfacție. Doamne ajută!”, a fost una dintre postările în care își mărturisește copilăria dificilă cântăreața Daniela Ploia

 

Cântăreața Daniela Ploia este angajată ca inspector

”Tot ce am se datorează muncii mele. Cânt cu respect și plăcere, însă fără să mă agăț de acest dar ca de o oportunitate, fără să fiu nevoită să fac compromisuri muzicale. De aceea mă duc și la serviciu, și o fac cu mare plăcere”, a spus artista, una din puținele cântărețe care are și un job ”normal”. Daniela Ploia lucrează ca inspector la Administrația Apelor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate