Stiri

Drama unui inger de copil! De la 14 ani a fost obligata de familie sa se prostitueze! Marturisirile sfasietoare nu se opresc aici: "Am fost violata de tata"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Drama unui inger de copil! De la 14 ani a fost obligata de familie sa se prostitueze! Marturisirile sfasietoare nu se opresc aici: "Am fost violata de tata"
 
Amanda, o tanara de 21 de ani, a povestit cum parintii adoptivi au obligat-o sa se prostitueze de la varsta de 14 ani. Ba mai mult, drama ei nu se opreste aici, fata spune ca a fost si violata de catre tatal sau. 
 
"Parintii adoptivi m-au trimis la prostitutie de la 14 ani. Nu-i pot numi parinti! Copilaria mea in familia Plesca a fost una zbuciumata, trista, nelinistita. Nu am avut parte de fericire", a spus Amanda
 
"Eram in camera mea. Invatam la matematica pentru teza. A venit si mi-a zis sa nu mai invat pentru ca el vrea sa profite de mine. Mirosea a bautura de la el", a mai spus Amanda intr-o emisiune TV. 
 
"Banii pe care ii castig: 15-20-30 de lei ii dau parintilor pentru tigari, pentru mancare in casa. Mama este fericita ca ii aduc un pachet de tigari si ca ma culc pe un pachet de tigari. A tras de mine, am avut hemoragie interna. Nu stiu daca copilul mai e sanatos acum. Am vrut sa ma omor. Daca ma iubea ca pe un copil, ma purta in scoala cum trebuie, nu prin banii de prostitutie. Am avut si ajutor social, dintre care mi-au luat banii. 
 
 
Vreau sa-mi cunosc mama biologica, vreau de la 14 ani sa o cunosc, toti imi spun si imi ascund ca e moarta. Din cate am aflat am si o sora. Asta nu e viata sa profite tatal de tine. Sa nu-mi stiu mama care m-a nascut.  Vreau macar s-o cunosc. Vreau sa am si eu o viata fericita", a mai povestit Amanda. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune