Drama unui pusti de 19 ani care a aflat din greseala ca are HIV! Citeste aici povestea cutremuratoare a lui Razvan!

Razvan are doar 19 ani, varsta la care multi pustani se gandesc doar la distractii, modele noi de telefoane mobile, fete si alte nebunii. El are altele pe cap. A aflat in urma cu cinci ani, din greseala, ca a fost infectat cu HIV.

Distribuie pe:

fara descriereRazvan a stat intr-un orfelinat, imediat dupa nastere, pentru cateva saptamani, pentru ca mama lui era saraca si nu isi permitea sa il intretina. Tatal lui, intors de la munca din strainatate, l-a luat acasa si de atunci a dus o viata aparent normala.

"Totul a început la vârsta de 2 ani, atunci părinţii mei au aflat ca sunt seropozitiv. Am luat boala cât am stat la centrul acela de plasament"
, a declarat Razvan pentru Romania TV.

Desi avea mai multi frati, el a fost mereu copilul protejat, cel de care toata lumea avea grija, iar el nu intelegea de ce. A aflat de la o matusa in momentul in care aceasta se certa cu mama lui.

"O mătuşă se certa cu mama mea spunându-i că nu înţelege de ce pe mine mă tratează altfel, ţinănd cont că mai are doi copii. Atunci am auzit ceva înfiorător: copilul meu mâine-poimâine moare, de ce să nu-i fac toate poftele? Nu am înţeles ce vrea să spună, dar m-au speriat vorbele ei, însă nu am zis nimic", a explicat el. Ulterior, a aflat si care este boala de care sufera. Doi veri se contrau: "Nu bea din sticla lui. Nu ştii ce a zis mama? Are SIDA".

Atunci a inceput cosmarul pentru Razvan. A cautat pe internet, s-a documentat si a vazut care este boala care ii macina corpul.

Dupa ce parintii lui s-au despartit si a locuit cativa ani cu bunicii, acum sta cu chirie.  "Am întâlnit oameni care aveau aceeaşi problemă, toti erau marcaţi de aceeaşi boală. Totul s-a schimbat, mi-am dat seama că nu sunt singur. Mi-am dat seama că sunt mulţi în situaţia mea şi trăiesc. Fac tratament, muncesc, sunt îndrăgostit, viaţa e frumoasă", a declarat baiatul.

"Stau şi mă gândesc : HIV. Crezi că e ce e mai rău, dar nu e. Cel mai urât lucru e să nu poţi merge, să trăieşti cu gândul că azi eşti şi mâine nu mai eşti. Sunt alte boli care te doboară. Cu SIDA poţi trăi o viaţă cât de cât normală", a explicat el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate