Dramă uriașă în clanul Duduianu! Laurențiu, zis Ciprian Pian, a făcut tragicul anunț: ”Te-am iubit exagerat de mult, nu mai pot de durere!”

Laurențiu Duduianu a anunțat devastat moartea celui mai bun amic, Bebe, răpus de o boală incurabilă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca


In articol:

 

Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, a anunțat devastat moartea celui mai bun amic, Bebe, răpus de o boală incurabilă.

”Scriu asta cu mare durere in suflet si imi curg lacrimile pe telefon. M-ai parasit prietenul meu. Doamne, ca pe unde esti, nu mai pot de focul tau, manca-ti-as gurita ta, ba, cate am facut noi doi, bai, bebe, nu mai pot. off, doamne tu erai fratiorul meu mereu.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Dramă uriașă în clanul Duduianu! Laurențiu, zis Ciprian Pian, a făcut tragicul anunț: "Te-am iubit exagerat de mult, nu mai pot de durere!” 

Citeste si: La biserică, doar cu bon de ordine! Experiența Simonei Suhoi la mănăstire după intrarea în vigoare a legilor anti-coronavirus

Citeste si: Cum arată mormântul lui Nicu Maharu la un an de moartea lui! Toți oamenii care s-au dus la cimitir au rămas uimiți! Este tot alb! EXCLUSIV

Imi ziceai ca te faci bine si uite ca ai murit si stau tau in pat si ma gandesc la tine cum mergeam noi doi peste tot mi-ai rupt sufletul in mine. Nu stiu, dar te-am iubit exagerat de mult, tu mi-ai fost ca un frate, nu o sa te uit niciodata fratiorul meu.. Ba, fratele meu, esti inima mea, nu o sa te uit niciodata, esti sufletul meu si inima mea si o sa am grija de copilul tau, de Sofia ... De cand ai plecat mi-ai rupt sufletul in mine, o sa te iubesc toata viata mea ca pe invatatoru meu, sufletul meu si inima mea ca pe bebe al meu, cel mai bun prieten al meu si in acelasi timp si fratele meu”, a notat afectat Laurențiu, postând și câteva fotografii împreună cu prietenul lui răpus recent de cancer.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cine a fost, de fapt, primul român mort infectat cu coronavirus: „Un om de temut în anii ’90. Criminal, proxenet, pușcăriaș...”

Crimă teribilă în București. Clanul Iordan, implicat în vestea momentului

Augustin Viziru a semnat din nou cu Pro Tv! Detaliile ascunse de public. Informațiile pe care nimeni nu le-a știut despre el

Mama polițistă a lui Beyonce de România se simte importantă în timpul pandemiei de coronavirus: „Acum e bună Jandarmeria? Poliția? Nu e proastă? Nu-i degeaba?”

Cum a comentat fiul lui Sile Cămătaru gluma cu titlul: ”Suflet mare! Nuțu Cămătaru amână cu două luni tăierile de degete la datornici”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies