Stiri

Dramă uriaşă pentru deputatul PSD Liviu Pleşoianu: ”Începând de ieri, îngerul meu de aici a devenit îngerul meu de dincolo!”

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, suferă după pierderea unei rude apropiate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Dramă uriaşă pentru deputatul PSD Liviu Pleşoianu: ”Începând de ieri, îngerul meu de aici a devenit îngerul meu de dincolo!”icon photo

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu traversează o perioadă delicată pe plan familial, politicianul anunţând ieri că bunica sa a murit. ”90 de ani. O viaţă cât o Poveste. Povestea unui OM de un altruism venit parcă din alte sfere. Omul care mi-a fost stâlp de Bunătate timp de 38 de ani. Anonimul cu atât de multe clase, în plan uman, peste cohortele de impostori care invadează spaţiul public. Bunica mea.

Începând de ieri, îngerul meu de aici a devenit îngerul meu de dincolo. Începând de ieri, din respect pentru omul minunat care a fost aici şi care continuă SĂ FIE dincolo, nu îmi voi mai consuma timpul vorbind despre impostori. Voi vorbi doar despre Drumul complet diferit pe care îl propun! E timpul să se separe apele... Fie să FIM!”, şi-a încheiat Pleşoianu mesajul emoţionant. 

 

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune