Vedete

Dramatic! O altă vedetă de la noi e bolnavă: ”Am făcut o serie de analize...”

La doar câteva luni după ce Denisa Răducu s-a stins din viaţa din cauza cancerului hepatocelular, o altă vedetă de la noi trece prin momente cumplite.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Dramatic! O altă vedetă de la noi e bolnavă: ”Am făcut o serie de analize...”
Este vorba despre Lenna Horvath, cunoscută drept ”fata cu ochii de diamant,  care se teme că ar putea fi mai bolnavă decât şi-ar fi imaginat, având probleme cu ficatul.

”Abia mă ţin pe picioare. Cum mănânc ceva, vomit. Azi abia am reuşit să înghit câteva măsline că m-a şi luat greaţa şi răul. Am făcut o serie de analize, dar medicii mi-au cerut să le aprofundez. Situaţia e destul de gravă, mi-au explicat, aşa că vor să fie siguri cu privire la tratamentul pe care îl voi face”, a spus Lenna.


De asemenea, în urma investigaţiilor făcute, medicii au constatat că are probleme cu ficatul: ”Am ficatul mărit, sper să nu fie vreun semn de vreo boală mai gravă. Eu bănuiesc că este de la oboseală şi stres, dar medicii îmi spun că nu am voie să mă joc, pot face orcând ceva mult mai grav. Abia aştept să văd rezultatele analizelor amănunţite şi mă rog la Dumnezeu să fie bine”, a mai spus artista.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune