Dramele continua in serialul "Tradarea"! Cemile ia o decizie sfasietoare in legatura cu fiul ei cel mic. Nu rata un nou episod in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D

Urmarile incendiului devastator sunt tot mai dureroase pentru Cemile si copiii ei. Femeia are sufletul sfasiat cand vede ca omul pe care l-a iubit cel mai mult isi da propriul fiu pe mana politiei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereAli nu se opreste insa aici: el ii propune lui Cemile ca il va elibera pe Mete in schimbul lui Osman pe care vrea sa-l ia cu el. Mete aude aceasta propunere si se preda singur fara sa isi lase mama sa faca acest schimb dureros.

Dupa un timp, pe Ali il cuprind remuscarile. Cemile si restul familiei se muta in cartierul rau famat unde se afla casa daruita de fostul sot dupa divort. Spre surprinderea si tristetea tuturor, acea locuinta este doar o ruina a ceea ce fusese odata o casa.fara descriere

In schimb, Caroline si Ali isi vad linistiti de viata lor fara sa le pese ca au distrus viitorul unei intregi familii. Asta pana intr-o zi, cand Cemile il cauta pe Ali si ii face o propunere in legatura cu Osman care, din cauza conditiilor precare, se imbolnaveste.

fara descriereCe decizie ia Cemile si ce reactie are Caroline cand afla ca Ali s-a intalnit cu fosta sotie, aflati urmarind in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul "Tradarea".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate