Dramele fara sfarsit ale Laurei Cosoi! Ieri i-a murit bunicul, dupa ce bunica si unchiul ei au decedat anul trecut!

Laura Cosoi a primit ieri vestea teribila a trecerii in nefiinta a bunicului ei din partea mamei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Dramele se tin lant in familia Laurei Cosoi. Mama vedetei, Ligia, si-a anuntat amicii ca tatal ei a trecut in nefiinta. „Tatalui meu, un ultim omagiu...Zbor lin catre Poarta Cerului! Dragul meu, acum esti din nou impreuna cu mama...”, a scris Ligia Cosoi.

Decesul vine la 5 luni dupa cel al mamei sale, care s-a lupta cu o boala necrutatoare. „La începutul verii, părinţii mamei au fost internaţi pentru o lună în spital ca să li se facă investigaţii! De atunci, drumurile la Braşov au fost multe.

Bătrâneţea şi-a spus însă cuvântul şi, din păcate, mama Jeni s-a stins weekend-ul acesta, când eu şi Cosmin aveam să devenim pentru prima oară părinţi spirituali pentru Gabriel şi Diana! Oricât de greu mi-a fost, le-am fost alături, aşa cum le vom fi întotdeauna! Acum sunt în drum spre Braşov, acolo unde va fi înmormântată mama Jeni”, a scris Laura Cosoi, pe blogul sau, dupa ce i-a murit bunica.

Atunci, moartea femeii venea dupa un alt deces in famile, cel al unchiului Laurei, care a murit in urma unui accident rutier. "Despre zilele ce au trecut nu sunt multe de spus. Este deja a doua oară când trec prin asta, în ultimele 3 luni.

La sfârşitul lui iunie, ne-am bucurat nespus să botezăm o fetiţă minunată, doar că înainte cu câteva zile, unchiul meu drag şi bun, Cătălin, şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. Astfel, după înmormântare, am avut botezul micuţei şi apoi, imediat, o nuntă în familie”, dezvaluia Laura Cosoi.

Vedeta a marturisit ca a i-a admirat dintotdeauna pe bunicii ei: "Mama Jeni a fost învăţătoare, iar tata Gigi, colonel.

Mai sunt oameni care îşi trăiesc frumos povestea de iubire, care au găsit un echilibru în doi, care nu divorţează la primul impuls, care îşi iau apararea unul celuilalt, care, deşi se dojenesc, se iubesc mai mult ca orice pe lumea asta. Şi ei sunt bunicii mei!”. 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

S-a fotografiat in haina asta, iar fanii au luat-o razna! Laura Cosoi, criticata dur: “Ai ramas fara bani?”

Laura Cosoi, marturisire groaznica: "Mama a fost diagnosticata cu o forma de cancer"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Bine de știut! Medicamentele la care trebuie să renuntați înainte de vaccinare

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Tânărul Vladimir Putin a fost un bătăuș căruia nu îi plăceau fetele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies