Dramele neștiute ale familiei Măceșanu! Tatăl Alexandrei și-a pierdut mama vara trecută, după ce femeia a fost mușcată de o insectă pe câmp EXCLUSIV

Părinții Alexandrei Măceșanu trăiesc clipe cumplite, dar speră ca fata lor să fie găsită în viață. Anul trecut, tatăl tinerei răpite de Dincă și-a pierdut mama.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Părinții Alexandrei Măceșanu trăiesc clipe cumplite, dar speră ca fata lor să fie găsită în viață, deși autoritățile au confirmat că ADN-ul tinerei a fost descoperit în oasele recoltate din curtea lui Gheorghe Dincă. Cu mare durere în suflet, Ioan Măceșanu, părintele Alexandrei, i-a pregătit deja locul de veci fiicei sale, ridicând două cripte peste mormintele familiei din cimitirul sătesc din Dobrosloveni (județul Olt).

Citeste si: Incredibil, cu ce i-a șocat Gheorghe Dincă pe deținuți la Jilava! ”Vorbește întruna despre Dumnezeu”! Ce comportament are, cu adevărat, criminalul din Caracal la Penitenciarul Jilava

Citeste si: O femeie povestește că a dat nas în nas cu Luiza „Am văzut-o în Italia! Mi-a spus că Alexandra este cu ea”

Potrivit vecinilor familiei Măceșanu, Ioan și Tudorița au mai trecut recent printr-o grea încercare, mama lui Ioan, Niculina, murind în iulia anul trecut, la doar 62 de ani. ”Niculina s-a stins repede, în doar câteva zile, după ce a fost la câmp, la muncă, și a fost mușcată de o ”goangă”, o insectă, ceva...Femeia s-a simțit rău de cum a venit seara acasă, apoi s-a prăpădit repede, săraca, fără să știe măcar de ce”, ne-au povestit vecinii familiei Măceșanu din sat. Ca o coincidență tragică, dacă Ioan Măceșanu și-a pierdut mama anul trecut, în iulie, anul acesta, tot, în iulie, fata lui a fost răpită de către Gheorghe Dincă. 

fara descriere

”Era foarte de treabă Niculina, o femeie muncitoare și cu suflet bun, dar ce să mai zici la o asemenea nenorocire? Valeriu, tatăl lui Ioan, care e îngropat și el tot acolo, a murit și el de tânar, dar a bolit mult, a stat cu săptămânile în casă, a avut o boala grea”, ne-au mărturisit sătenii despre Valeriu Măceșanu, tatăl lui Ioan, decedat la numai 54 de ani, pe 14 octombrie 2007. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate