Drept la replica

Cu referire la articolul “Imagini incredibile! O bucuresteanca si-a comandat pizza, dar cand a deschis cutia, i-a venit sa vomite. A pus poza pe Facebook si toti sunt scarbiti de ce au vazut” publicat sub semnatura autorului cu initialele I.M.D. in data de 22 iulie 2014, ora 11:02, pe platforma online wowbiz.ro si preluat ulterior de site-ul KanalD.ro in data de 22 iulie 2014, ora 23:16 , ne exprimam nemultumirea fata de tonul si aprecierile din articolul publicat, astfel incat suntem nevoiti sa folosim dreptul la replica. Astfel, dorim sa mentionam urmatoarele:

novalue

Trenta Pizza este de mai mult de noua ani unul dintre liderii de piata in ceea ce priveste livrarea la domiciliu a unor preparate culinare, principalul produs fiind pizza. In toti acesti 9 ani de activitate, Trenta Pizza nu a comercializat  produse necoresponzatoare calitativ, aspect confirmat de altfel si de bunul renume pe care il avem in piata.

Produsele noastre sunt comercializate sub marcile “Buona de te lingi pe degete” si “Trenta Pizza”, aceasta din urma avand si un logo binecunoscut de acum de consumatori.

Desi numele de marca nu este dat publicitatii, in fotografiile postate, logo-ul Trenta Pizza este foarte usor de recunoscut datorita imaginii de brand stabile pe care ne-am creat-o de-a lungul celor 9 ani in care ne-am dezvoltat pe piata de delivery din Bucuresti, consumatorul facand imediat legatura cu produsele livrate de compania noastra.

Tinem sa evidentiem faptul ca era imposibil ca in cutia de pizza sa se gaseasca un gandac din moment ce:

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

-          Trenta Pizza respecta toate normele igienico-sanitare. Periodic suntem controlati de institutiile abilitate si nu s-a constatat niciodata vreo abatere. Compania a incheiat un contract cu societatea de dezinsectie, dezinfectie, operatiunile specifice fiind efectuate in mod periodic (lunar) prin mandatarul prestatorului si putem oferi oricand procesele verbale doveditoare.

Tinem sa mentionam faptul ca deratizarea si controlul specialistilor din luna iulie au fost realizate cu o zi inaintea “asa zis-ului incident” si putem dovedi acest lucru prin punerea la dispozitie a procesului verbal oricui il solicita. De asemenea, oricine poate veni in punctele noastre de productie pentru a se convinge ca lucram in conditii de igiena stricta.

-          Conform procedurilor noastre interne, pizza, in clipa in care iese din cuptor, este pusa in cutie, taiata si trimisa imediat la livrare.

Este exclus ca o pizza sa fi fost impachetata in conditiile in care ar fi fost un “gandac imens” in cutie, caci “imensitatea” gandacului ar fi fost observata cu siguranta de angajatul care se ocupa de ambalare si de taiere.

-          Am transmis poza care a aparut pe pagina kanald.ro si wowbiz.ro societatii de dezinsectie iar specialistii din cadrul acesteia ne-au asigurat de faptul ca insecta nu putea sa provina de la punctul nostru de productie, din moment ce “ […] face parte din ordinul Artropode – miriapod cu areal de viata –

zone umede, mlastinoase” (ceea ce scoate in mod cert din discutie provenienta gandacului de la punctul nostru de productie sau de la transportator).

Suntem constienti de faptul ca retelele de socializare  nu pot infrana glumele neinspirate care pot fi postate de utilizatorii ei, privitoare fie la persoane sau companii. Din pacate nu tine de noi sa oprim asemenea abuzuri. Dar avem pretentia ca un profesionist in jurnalism sa stie cum sa preia o informatie si cum sa foloseasca cuvinte potrivite unei relatari. In opinia noastra este regretabila modalitatea in care jurnalistul a ales sa realizeze acest articol fara a se gandi un moment daca are sau nu are nicio legatura cu realitatea.

Acestea fiind spuse, solicitam sa publicati acest drept la replica atat pe site-ul wowbiz.ro cat si pe site-ul kanald.ro in relatie directa cu materialul la care face referire. –

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies