Vedete

Dresorul animalelor de companie ale vedetelor, convins de Dorian Popa sa mearga la sala! Mihai Nae a slabit 12 kg in 2 luni!

Mihai Nae dreseaza caini de cand avea 14 ani, iar acum este unul dintre cei mai buni instructori canini de la noi din tara. Si vedetele au apelat la el pentru a le ajuta in educarea animalelor de companie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Dresorul animalelor de companie ale vedetelor, convins de Dorian Popa sa mearga la sala! Mihai Nae a slabit 12 kg in 2 luni!

icon photo

Dorian Popa este prieten bun cu Mihai Nae, care incearca sa-l convinga sa isi cumpere un caine potrivit pentru noua sa casa in care urmeaza sa se mute. Pana atunci, pentru ca sunt prieteni, la randul sau Dorian Popa il invita pe instructorul canin la sala, sa-i arate cum sa se mentina, dar  si cateva exercitii esentiale pentru grupele de muschi.

Nu de alta, dar Mihai Nae trebuie sa fie in forma atunci cand o sa mearga in America, la sfarsitul lunii mai, la cursurile organizate de celebrul Cesar Millan, fiind, se pare, singurul roman care va participa la astfel de training.

“Am foarte multi prieteni insa pot spune ca unul dintre cei mai buni este Dorian Popa. Avem multe in comun. Este un iubitor de animale adevarat, clar un iubitor de muzica si evident un sportiv extraordinar. Cand merg cu Dorian la sala simt ca nu mai suntem prieteni si ca suntem mai degraba profesorul cu elevul. E greu sa te tii la antrenament dupa Dorian. Antrenamentele pe care le face el sunt extrem de complicate. Este bine sa fii foarte atent daca iti explica de doua ori un exercitiu pentru ca sigur a treia oara nu iti mai da nicio explicatie. Eu am reusit datorita exercitiilor si sfaturilor lui sa dau jos 12 kg in 2 luni. Imi amintesc ca intr-o perioada mergeam la sala in gaşcă, alaturi de Jimmy Dub si de What’s Up. Insa pe parcurs Dorian a ajuns tot singur la sala pentru ca, repet, e greu sa tii pasul cu el. Ma bucur ca m-a convins sa ma apuc de sala, ma ismt mult mai bine de cand am inceput sa fac sport!”, marturiseste dresorul canin Mihai Nae.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune