Duba cu trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader s-a defectat în drum spre INML

În drumul spre INML, duba în care se afla trupul neînsuflețit al lui Marcel Toade s-a defectat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Marcel Toader a mujrit ieri, 3 august, la vârsta de doar 56 de ani. El avea un lung istoric de probleme cardiace și a făcut infarct în timp ce se afla la masă cu un prieten. Deși avea probleme de sănătate, nimeni nu se aștepta ca el să se stingă din viață atât de devreme.

La orele 22:00, duba INML care trasnporta trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader a ajuns la Institutului de Medicină Legală "Mina Minovici" din București. Transportul nu a fost însă efectuat fără incidente. Potrivit click, autovehiculul s-a defectat pe drum și a fost tractat la șufă pentru a porni din nou.

Citeste si: Elena Udrea este numele primei victime ucise de tatăl lui Ion Rîmaru! Concidența care a făcut-o pe "blonda de la Cotroceni" să se înfioare!

Citeste si: Culiță Sterp a spus adevărul despre despărțirea de Simona de la Puterea dragostei!"Este genul de femeie care vrea să conducă un bărbat. Nu îmi place așa”

Citeste si: Cu cine se consolează Andreea Antonescu în așteptarea divorțului de Traian Spak? Indiciu: este o altă artistă care a divorțat de curând

fara descriere

SMURD, prima reacție după moartea lui Marcel Toader!

“SMURD: Pacientul a fost găsit în stop cardiac, prin apel la 112. Acesta nu a putut fi resuscitat nici cu șocuri electrice. Inima sa nu a repornit în niciunul din 57 de minute. Apelul la 112 a fost primit, aproximativ la 4 minute după ce acestuia i s-a făcut rău. Ambulanța a ajuns în 6 minute”, au declarat autoritățile, conform huff.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate