Dublă crimă în Vaslui! Tragedia ar fi putut evitată, dar polițiștii au făcut o greșeală colosală

Doi bătrâni au fost măcelăriți în propria locuință din comuna Zorleni, județul Vaslui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Comuna Zorleni din județul Vaslui a fost zguduită de o tragedie. Doi bătrâni, Neculai si Elena Coseru, în vârstă de 84 de ani, au fost uciși în propria locuință. Soții fuseseră prădați de hoți și cu două săptămâni înainte și au făcut o plângere penală la Poliție. Oamenii legii, însă, nu au făcut nimic. Mai mult, rudele spun că nici nu au deschis un dosar penal în acel caz, relatează vremeanouă.ro.

Neculai și Elena Coseru au doi copii, în Cosntanța și Brăila, care s-au întors la casa părintească și sunt distruși de durere. Vor cu orice preț ca vinovații în acest caz să fie arestați și să plătească pentru ce au făcut părinților lor.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Leo de la Strehaia! Medicii au dat vestea familiei, la câteva zile după ce a făcut accident vascular

Cum au fost găsiți cei doi soți

Bătrânii au fost găsiți de menajera care venea la ei. L-a găsit pe bărbat în curte, într-o baltă de sânge, iar pe soția lui au găsit-o în holul casei cu un cuțit în mână. Scena părea desprinsă din filmele de groază, era sânge peste tot, iar casa era răscolită. Fiii cred că tragedia ar fi putut fi evitată, dacă hoții care intraseră în casa lor în urmă cu două săptămâni ar fi fost prinși de oamenii legii

„Acum cinci ani au fost prãdati de hoti si copii le-au montat gratii la ferestre si usi. Au vrut sã le punã si camere de supraveghere, dar au ales sã monteze senzori de miscare, pentru cã bãtrânii nu aveau cum sã se descurce cu calculatorul. Acum douã sãptãmâni iarãsi au venit hotii peste ei, iar nenea si tanti au depus plângere la politia din sat! Nu s-a fãcut nimic, nu s-a miscat nimic! Dacã se stia cã sunt vizati, de ce nu s-au strãduit sã rezolve cazul si sã vadã cine îi vizeazã? Acum ar fi trãit! Sunt pãrtasi la crimã!”, a precizat o nepoatã a victimelor, aflatã si ea în stare de soc, pentru sursa mai sus citată.

Polițistii au deja un cerc de suspecți, iar doi dintre ei ar fi fost reținuți și duși la audieri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate