Dublă tragedie pentru o familie din Buzău! Ana Maria are 19 ani și e în comă după un accident rutier! Fratele ei s-a spânzurat anul trecut

Ana Maria este în comă, după un accident rutier provocat de un polițist. Fratele ei a fost găsit spânzurat anul trecut sub un pod din Buzău.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Tragedie fără margini pentru o familie din Buzău. După ce anul trecut, fiul lor a fost găsit spânzurat sub Podul Mărăcineni, duminică, fata lor a fost victima unui accident rutier, iar acum este în comă în spital.

Ana Maria Blidaru are 19 ani și se afla în mașina condusă de un polițist de la Serviciul Rutieră, care pe fondul neacordării de prioritate a lovit o autoutilitară. În urma impactului, Ana Maria a fost grav rănită și a ajuns în comă la Spitalul Sf Pantelimon din București.  

Citeste si: Accident grav în Prahova! O ambulanță cu pacienți a fost izbită din plin de o mașină

fara descriere

Citeste si: Giurgiu: Accident de proporții între o cisternă şi o maşină de gunoi, un bărbat a fost prins sub autospecială

Fratele tinerei Ana Maria s-a spânzurat sub Podul Mărăcineni

Părinții tinerei sunt distruși. Anul trecut, în luna mai, ei au mai trecut printr-o tragedie, Adrian, băiatul lor de doar 17 ani a fost găsit spânzurat sub podul de la Mărăcineni. Băiatul, elev la Liceul de Artă din Buzău, la clasa de canto popular, nu a lăsat niciun bilet de adio, iar la momentul respectiv s-a spus că gestul său extrem a fost cauzat de o decepție în dragoste.

fara descriere

Citeste si: Caz șocant în Suceava! Un băiețel de trei ani a fost tăiat cu drujba pe față de propriul lui frate

La momentul respectiv, Ana Maria Blidaru, sora mai mare a lui Adrian, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant. ”De ce frățioare? De ce tu? Sper totuși să vină cineva să spună că nu este adevărat! Ai fost un suflet bun, inocent, ne sufocai când veneai și ne luai în brațe! De ce ai ascuns totul după un zâmbet? Sunt întrebări cărora doar tu ai răspuns! Vei rămâne veșnic în sufletele noastre, suflet blând! Te aștept înapoi să îmi alini suferința cu îmbrățisările tale! Te iubesc din tot sufletul frățiorul meu cel mic!”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate