Dublă tragedie! Un bărbat de 29 de ani a fost călcat de tren, la câteva zile după ce iubita lui a fost găsită spânzurată

O dublă tragedie a avut loc în Manchester. Un bărbat de 29 de ani a murit lovit de tren, iar iubita lui s-a spânzurat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este vorba despre Adam Howarth, în vârstă de 29 de ani, care a fost călcat de tren în Wigan, Manchester. Întreaga scenă a avut loc după ce fosta lui iubită, Chloe Spencer, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită spânzurată cu șase zile în urmă, scie Dailymail.

Trupul neînsuflețit al tânărului de 29 de ani a fost găsit în apropierea gării Wigan North Western vinerea trecută, la câteva ore după ce familia a anunțat poliția că el lipsește.

Cu șase zile înainte ca tânărul să aibă un sfârșit terifiant, fosta lui iubită, Chloe, s-a spânzurat în locuința ei din Wigan, lăsând în urmă un copilaș. Fata de 27 de ani era asistentă la spital. Chiar dacă cei doi se despărțiseră, au rămas prieten, de dragul vremurilor trecute. Familia lui Adam a mărturisit că tânărul ”nu putea să trăiască” fără fosta lui iubită.

Citeste si: Cutremur de 6.4 grade! A avut peste 100 de replici. SUA a fost terorizată!

fara descriere

Citeste si: O vedetă care abia a născut a făcut un gest îngrijorător! A început să-și numere firele de păr de pe picioare, pentru a-și lua gândul de la boala de care suferă

Citeste si: O tânără din Arad a fost înjunghiată într-un live pe Facebook! "Nu muri, mami meu!"

Emma, sora fetei de 27 de ani, a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant: ”Sora mea mică și frumoasă. Suntem devastați și îți vom lipsi zâmbetul. Sper că îți vei găsi liniștea. Te iubesc”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate