Ducu Darie a vândut tot ce avea în București înainte să moară! A vrut să-și facă ordine înainte să ”plece”

Ducu Darie a luat o decizie ciudată înainte să moară. El și-a vândut toate bunurile pe care le deținea în București.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Ducu Darie și-a presimțit moartea, dacă ne luăm după lucrurile pe care le-a făcut cu puțin timp înainte să plece dintre noi. Regizorul a vândut un apartament și o mașină, ambele achiziționate relativ recent. Tot ce mai avea înainte să moară era o casă de vacanță în comuna dâmbovițeană Tărtășești, o moștenire de la părinții lui.

Conform ultimei declarații de avere, Ducu Darie a înstrăinat un apartament pentru care a primit 270.000 lei și un autoturism pentru 9.800 euro.

fara descriere

Apartamentul lui Ducu Darie se afla în sectorul 1, avea 84 mp și fusese achiziționat începând cu anul 2016 prin credit ipotecar. Practic, regizorul încă plătea rate pentru imobilul achizționat acum 3 ani când s-a gândit subit să-l vândă. În 2016, el împrumutase de la bancă suma de 145.000 lei pe care urma să-i înapoieze până în anul 2024.

Își luase mașina în 2017 și încă plătea rate la ea

fara descriere

Pe de altă parte, automobilul lui Darie, un model Mazda 3, a fost cumpărat în anul 2017, deci după doi ani de folosință era aproape nou. Mașina fusese cumpărată tot în rate. În 2017, Darie a luat aproape 54.000 lei de la aceeași bancă și urma să-i înapoieze până în 2022.

Citeste si: Oana Pellea e revoltată că teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu după decesul regizorului! Actriţa a aprins o lumânare pentru amicul ei, în timpul piesei în care a jucat!

Citeste si: Alexandru Darie a făcut parte din Masonerie! Uite-l pe celebrul regizor cum a condus o ceremonie de iniţiere în timpul căreia a folosit două cranii umane! VIDEO

Citeste si: Alexandru Darie a fost colaborator al Securităţii? Regizorul a dezvăluit cum au încercat să-l racoleze: „Dacă ni-i dai pe ăştia care semnează manifestele îţi dăm medalia Steaua României"

În ultima declarație de avere, Ducu Darie nu mai apărea ca având vreo datorie, semn că banii pe care i-a primit pe bunurile înstrăinate i-a plătit pentru a-și închide creditele. De asmenea, la momentul ultimei declarații de avere, Ducu Darie nu avea conturi sau depozite cu toate că veniturile sale fuseseră mari în ultimul an: peste 365.000 lei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate