Ducu Darie a vândut tot ce avea în București înainte să moară! A vrut să-și facă ordine înainte să ”plece”

Ducu Darie a luat o decizie ciudată înainte să moară. El și-a vândut toate bunurile pe care le deținea în București.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Ducu Darie și-a presimțit moartea, dacă ne luăm după lucrurile pe care le-a făcut cu puțin timp înainte să plece dintre noi. Regizorul a vândut un apartament și o mașină, ambele achiziționate relativ recent. Tot ce mai avea înainte să moară era o casă de vacanță în comuna dâmbovițeană Tărtășești, o moștenire de la părinții lui.

Conform ultimei declarații de avere, Ducu Darie a înstrăinat un apartament pentru care a primit 270.000 lei și un autoturism pentru 9.800 euro.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Apartamentul lui Ducu Darie se afla în sectorul 1, avea 84 mp și fusese achiziționat începând cu anul 2016 prin credit ipotecar. Practic, regizorul încă plătea rate pentru imobilul achizționat acum 3 ani când s-a gândit subit să-l vândă. În 2016, el împrumutase de la bancă suma de 145.000 lei pe care urma să-i înapoieze până în anul 2024.

Își luase mașina în 2017 și încă plătea rate la ea

Pe de altă parte, automobilul lui Darie, un model Mazda 3, a fost cumpărat în anul 2017, deci după doi ani de folosință era aproape nou.

Mașina fusese cumpărată tot în rate. În 2017, Darie a luat aproape 54.000 lei de la aceeași bancă și urma să-i înapoieze până în 2022.

Citeste si: Oana Pellea e revoltată că teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu după decesul regizorului! Actriţa a aprins o lumânare pentru amicul ei, în timpul piesei în care a jucat!

Citeste si: Alexandru Darie a făcut parte din Masonerie! Uite-l pe celebrul regizor cum a condus o ceremonie de iniţiere în timpul căreia a folosit două cranii umane! VIDEO

Citeste si: Alexandru Darie a fost colaborator al Securităţii? Regizorul a dezvăluit cum au încercat să-l racoleze: „Dacă ni-i dai pe ăştia care semnează manifestele îţi dăm medalia Steaua României"

În ultima declarație de avere, Ducu Darie nu mai apărea ca având vreo datorie, semn că banii pe care i-a primit pe bunurile înstrăinate i-a plătit pentru a-și închide creditele. De asmenea, la momentul ultimei declarații de avere, Ducu Darie nu avea conturi sau depozite cu toate că veniturile sale fuseseră mari în ultimul an: peste 365.000 lei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Pandrea a spus că nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie, însă nu a rezistat! Cum a fost văzută lângă sicriu

Mesajul impresionant al lui Lucian Mîndruță după moartea lui Ducu Darie: "Avea nevoie de un ficat nou, dar nu s-a băgat în față"

Detalii șocante despre moartea lui Ducu Darie: „Nu a fost vreodată pe nicio listă de transplant”

EXCLUSIV Ce relație a avut Ducu Darie cu Anca Pandrea, soția lui Iurie Darie! Imagini emoționante cu cei doi de la înmormântarea lui Iurie Darie

ARMATA VA FI OBLIGATORIE! Anunțul care a pus toată lumea pe jar. Este informația momentului

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

De ce NU NE MERGE BINE economic? ECOLOGISMUL crește INFLAȚIA!

Detalii șocante despre moartea lui Ducu Darie: „Nu a fost vreodată pe nicio listă de transplant”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies