Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Acțiunea , “serul și piperul” campaniei naționale de vaccinare

Autor: Cristina Ionela

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” ne prezintă varianta inedită la care autoritățile s-au gândit să-i determine pe români să se vaccineze, în număr cât mai mare, împotriva virusului care a făcut ravagii în întreaga lume, în ultimul an și jumătate,  COVID – 19. Ceea ce trebuia să fie doar un pamflet s-a transformat în realitate și  astfel, sute de bucureșteni, tentați de sfârâitul grătarelor și de oferta de nerefuzat- 3 mici contra unui vaccin, s-au imunizat "câmpenește" și apoi au mâncat... românește. 

Trei mici inundați în muștar și o apă plata după un vaccin administrat pe nemâncate, cam așa au stat lucrurile într-o zi de vara la Obor, unde Primăria Sectorului 2 a transformat ideea de imunizare în sărbătoare câmpenească.

Și de la o glumă românească la o frântura de realitate de Obor, n-a mai fost decât un pas, așa cum spune și proprietarul terasei care a oferit românilor care s-au vaccinat in acea zi, micii gratis. Practic ideea i-a venit acestuia după ce publicația de satiră Times New Român a publicat un articol plin de umor în care spunea că românii sunt gata să se vaccineze la Obor dacă primesc și mici.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

În scurt timp <ideea> a fost pusă în practică de către proprietarul unei terase din Piața Obor și imediat, sub corturile roșii ca focul oamenii, încolonați frumos, au așteptat să primească serul salvator și meniul….

recompensator.

Întreaga desfășurare de forțe pusă sub semnului marii vaccinari răsplătită cu mici, a împărțit lumea în trei – cei pofticioși și gata să spună prezent, cei hotărâți să reziste și să nu cadă pradă nici vaccinului și nici poftei, și cei care ar mânca, dar nu s-ar vaccina.

Nu ratați o nouă ediție “Asta-i România!”, duminica aceasta de la 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Calendar ortodox sâmbătă, 31 iulie 2021. Lăsatul secului pentru Postul Adormirii Maicii Domnului

Prognoza METEO, azi, 30 iulie 2021. Cod portocaliu de caniculă în opt județe din România

Calendar Ortodox AUGUST 2021. Schimbarea la față, printre cele mai importante sărbători ale lunii

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Muzica românească a pierdut un mare artist. Marius elcu a murit imediat după operație

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies