Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Destine aruncate la gunoi

Autor: Madalina Kovacs

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne invită duminică, de la ora 14:30, să urmărim un material zguduitor, realizat într-o Românie pe care mulți dintre noi nu o cunoaștem, Pata-Rât, locul în care este amplasată rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca.

Nu călătorim în Africa, nici în favelele din America de Sud, și nici într-o altă țară din lumea a treia. Ajungem, prin intermediul emisiunii “Asta-i România!”,  la marginea unuia dintre cele mai dezvoltate orașe din țară, Cluj.

Aici, departe de tot ce știm noi că înseamnă civilizație, există de zeci de ani, o altă Românie, una paralelă numită Pata-Rât, un iad din care scapă cine poate. Prin intermediul emisiunii, vom fi martorii unui tablou sinistru, cel de la Pata Rât, un ghetou uriaș aflat la marginea Clujului, locul în care se scriu zilnic povești zguduitoare, și regăsim sute de destine aruncate la gunoi. Copii aduși pe lume în cutii din carton, crescuți laolalată cu șobolanii, desculți și murdari, căutând mereu lumina de dincolo de dezastrul în care se află, așa ni se înfățișează mahalaua Cantonului, un labirint de barăci, un adevărat dezastru ecologic, în care supraviețuiesc aproximativ 600 de oameni.

Citeste si: Oana Roman îi aduce acuzații grave lui Marius Elisei. Acesta s-ar folosi de fetița lor ,,de dragul unei răzbunări’’- kanald.ro

Citeste si: Așa arată dezastrul. Ce a mai rămas după incendiul care a dus la moartea a peste 100 de persoane care participau la o nuntă| FOTO și VIDEO- stirileprotv.ro

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au vorbit fără perdea despre mariajul lor! Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi: „Suntem într-o dragoste continuă, nemărginită și...

Atac dur la adresa Gabrielei Cristea, chiar din partea fanilor! Ultima apariție a vedetei pe internet a stârnit numeroase reacții: „Auzi replică”

Așa arată dezastrul. Ce a mai rămas după incendiul care a dus la moartea a peste 100 de persoane care participau la o nuntă | FOTO și VIDEO

Oana Roman îi aduce acuzații grave lui Marius Elisei. Acesta s-ar folosi de fetița lor ,,de dragul unei răzbunări’’

EXCLUSIV - Aderarea României la Spațiul Schengen - Analiză. Marius Ghincea: ”Nu avem șanse credibile de a fi admiși mai devreme de 2025” - De ce se opune, de fapt, Austria?

„Astăzi s-a declanșat o avalanșă!” Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a refăcut viața sentimentală

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit după un mariaj de 7 ani. Bruneta a confirmat divorțul: "Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies