Dumitru Coarnă candidează la Camera Deputaților! E pensionar de la 45 de ani ”Nu doresc nimănui să aibă boala mea”

Dumitru Coarnă, liderul sindical al polițiștilor, vrea să fie deputat din partea PSD.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Dumitru Coarna candideaza
Dumitru Coarna candideaza la Camera deputatilor[Sursa foto: Facebook]

Dumitru Coarnă are acum 56 de ani, dar este pensionar de la 45 de ani pe motive medicale. A explicat acest lucru chiar el, într-o declarație mai veche.


In articol:

”Eu m-am pensionat la 45 de ani pentru motive medicale. Nu am vrut eu, ci o comisie de medicină a Muncii a constatat. Mi-au spus: mă, băiatule, dacă vrei să mori, du-te la serviciu. Am ajuns la cancer. Nu am vrut să spun acest lucru. Nu doresc nimănui să aibă nici boala mea, nici pensia mea”, a povestit Dumitru Coarnă, în urmă cu ceva timp la Antena 3.

Citeste si: Polițistul care nu a vrut să dea amenzi la priveghiul lui Emi Pian e putred de bogat! Florin Vîlnei, sindicalistul empatic cu interlopii, are trei case și un apartament!

Citeste si: Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Dumitru Coarna pensionar
Dumitru Coarna este pensionar pe caz medical de la 45 de ani[Sursa foto: Facebook]

Tot atunci, liderul de sindicat povestea despre drama sa. ”Am ajuns la cancer. Nu am vrut să spun acest lucru. Sunt operat de trei ani de cancer, chimioterapie, din trei în trei luni sunt monitorizat. Și ce o vrea Dumnezeu!”, spunea Dumitru Coarnă în 2017, la Antena 3.

Citeste si: Doi polițiști din Sibiu, întâmplare neobișnuită cu un bărbat care s-a autodenunțat: „Veniți să-mi luați permisul!”

Pe lângă pensie, Dumitru Coarnă primeste indemnzație de președinte de sindicat

Președinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă și-a depus declarația de avere, cea mai recentă este însă din 2018, iar pensia lui la acel moment era de 5.000 de lei pe lună. De atunci, foarte probabil că aceasta a mai crescut odată cu majorările legale, cea mai recentă fiind chiar în septembrie.

Pe lângă pensie, Dumitru Coarnă primește și indemnizație de președinte al sindicatului polițiștilor pe care îl conduce și din fruntea căruia va trebui însă să demisioneze dacă va fi ales deputat de Călărași, acolo unde e candidat din partea PSD. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Se dau case gratuit! Se întâmplă chiar la granița cu România

Lovitură de teatru! Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou un cuplu? „Da, s-au împăcat…”. Toți fanii sunt șocați

Petrecere fără reguli, în plină pandemie de coronavirus! Florin Salam a fost cel care a întreținut atmosfera toată noaptea

Angajaţii de la Senat primesc mai mulţi bani! "Undele electomagnetice" le măresc salariile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies