Dumitru Coarna, seful Sindicatului Politistilor, despre Eugen Stan: "Se poate ajunge pana la 20 de ani de inchisoare"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Dumitru Coarna, seful Sindicatului Politistilor, a intrat in legatura directa la WOWbiz si a vorbit despre subiectul care i-a revoltat pe multi romani: cazul angajatului in Politie, Eugen Stan, care a agresat doi minori intr-un lift si care a mai comis si alte agresiuni in trecut.
Dumitru Coarna a justificat libertatea individului pe motiv ca celelalte plangeri din trecutul lui nu ar fi fost facute.  

 

"Acest agresor a avut o singura plangere, cea din 2016. Restul, au fost necunoscute. Cea din 2016 il indica cu claritate si cu probe indubitabile ca fiind autorul unei tentative de viol dintr-o scara de bloc, s-a creat si o ambuscada, a avut loc si o altercatie, a intervenit Politia. Acolo vorbim clar de o plangere penala pentru acest Eugen Stan.
 

Ca politist pot sa spun ca dosarul din 2016 are probleme pentru ca observ o nejustificare a lasarii nelucrarii acestui dosar. Din probele pe care puteai sa le administrezi, intr-un termen de 180 de zile putea sa fie trimis in judecata. El a stat pe la Parchet, nu stiu de ce dar cred ca aici se impune din partea CSM un control, o verificare care sa clarifice care au fost cauzele din punct de vedere penal care au dus la tinerea in nelucrare a acestui dosar.

Aici, din punctul nostru de vedere, stiu ca Inspectorul General a dispus de verificari si in zona in care au existat aceste dosare penale pentru a vedea daca au favorizat acest lucru intr-un fel sau protejarea lui. Sunt convins ca daca vor fi constatate astfel de fapte, vor fi impuse masuri in consecinta.

Voiam sa spun ca, in final, Politia si-a rezolvat problema. Trebuie sa scoatem in evidenta acele aspecte pozitive cand ele se intampla si cele negative atunci cand se intampla.", a spus Dumitru Coarna la WOWbiz.

 

Intrebat despre pedeapsa pe care ar putea sa o primeasca, Dumitru Coarna a spus: "Avem inchisoare de la 3 la 10 ani pe 219 acea agresiune cu un minor, e agravanta. Sunt 3 sau 4 infractiuni, sigur se poate ajunge chiar pana la 20 de ani. Sa asteptam sa vedem, inchisoarea va fi cu executare. Legea mi se pare prea blanda pentru zona asta, dar sigur, nu eu am reglementat-o, avem oameni in Parlament, care au stabilit aceste lucruri."

Urmariti dialogul complet in materialul video de mai sus.
 

Galerie foto 
Citește și:

"Am scos un bebelus din pamant, avea noroi in gura" Marturii cutremuratare facute de sinistratii din California

Profilul psihologic al politistul pedofil. "Juca mai multe roluri. Cea mai intunecata parte fata si-o arata in preajma copiilor”

Clementinele, fructele minune care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra

Accident tragic în Moldova! O fetiță de trei luni, botezată cu doar câteva ore înainte, a fost omorâtă de un bărbat sinucigaș

Primarul din Sadova a murit când se pregătea să sărbătorească! Eugen Safta s-a stins din viață în acest loc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies