Dumitru Comănescu, al treilea cel mai bătrân bărbat din lume, trăiește în București și are 111 ani. Fostul inginer a dezvăluit secretul longevității

Al treilea cel mai bătrân om din lume se numește Dumitru Comănescu și locuiește în București.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Dumitru Comănescu, al treilea cel mai bătrân bărbat din lume, trăiește în București și are 111 ani. Fostul inginer a dezvăluit secretul longevității


In articol:

Dumitru Comănescu are 111 ani și se află pe locul trei în Cartea Recordurilor în topul celor mai bătrâni oameni din lume. Românul s-a născut pe 9 noiembrie 1908, în Provița de Jos, o comună din județul Prahova.

O vecină spune că deși este atât de bătrân, fostul inginer agronom este perfect lucid. „Este cu o minte lucidă. Mă întreba dacă mai sunt poteci, dacă mai merge lumea”, a povestit femeia, conform digi24.ro.

Citeste si: Fostul iubit cu care Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat rupe tăcerea, după ce s-a spus că el ar fi publicat imaginile compromițătoare: „Chiar râd foarte mult”

Citeste si: Monstrul italian care a ținut sclavă o româncă timp de 10 zece ani a fost condamnat la închisoare! „Mă lovea cu ciocanul în cap şi îl învăţa şi pe copil să dea”

Citeste si: 7 obiceiuri de zi cu zi despre care nu stiai ca te ajuta sa slabesti

Care este secretul longevității lui Dumitru Comănescu

Dumitru Comănescu spune că viața lungă se datorează familiei, dar și consumului de lapte și miere.

„Lapte și miere, dacă vrei să trăiești cât mine. Așa zicea (...) Eu cred că imunitate tot de aici a luat (…) Este în putere și cu mintea zdravănă”, a mai declarat femeia din Provița de Jos.

„La vremurile pe care acești oameni le-au prins ca și aer ca și condiții de viață, mi se pare ceva firesc. Nu e ceva ieșit din comun, dar nici ceva de zi cu zi. Este o zonă foarte bună la noi în sat, avem poluare zero. Nu avem nimic industrial în zonă care să polueze aerul”, a spus și un vecin pentru sursa mai sus citată.

În Provița de Jos mai sunt persoane care au ajuns și la 91 de ani sau care au depășit 100 de ani.

sursa foto: Centrul pentru Seniori al Municipiului București

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate