Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre Mario Iorgulescu! "A luat-o razna de când a învățat în Elveția. Își făcea veacul pe la cazinourile de acolo"

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a făcut dezvăluiri despre Mario Iorgulescu.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Mario a luat-o razna de când a învățat în Elveția. Își făcea veacul pe la cazinourile de acolo. Sistemul de jocuri de la elvețieni e mai putred ca al nostru. Vă spun eu sigur. Am jucat și eu mai demult și în țară, dar și în străinătate. De zece ani, însă, n-am mai călcat în cazinou. Eu jucam de obicei table. E cea mai mare boală a secolului. Ar trebui să desființăm sălile de jocuri de noroc, așa cum au făcut-o ungurii și turcii", a declarat Dumitru Dragomir pentru ziaristii.com.

"Sincer, îmi vine greu să vorbesc despre ceea ce a făcut Mario. A omorât un om nevinovat, iar el – Mario – se zbate între viață și moarte. Nu doresc acest lucru nimănui, nici celui mai mare dușman al meu, care e Gino. Gino Iorgulescu mi-a făcut mult rău. Împreună cu Ponta, a vrut să mă bage în pușcărie. Cu toate astea, merg acum la biserică și mă rog la Dumnezeu ca să-i salveze fiul", a mai spus Dumitru Dragomir.

fara descriere

Dragomir este supărat pe Gino Iorgulescu fiindcă s-a constituit parte civilă în dosarul legat de drepturile TV. 

"N-am fost invidios pe el, nici frustrat că m-a bătut la alegeri și e președinte la Ligă. Nu trebuia să mor eu pe funcție. Ce m-a enervat la culme e că Gino s-a constituit parte civilă împotriva mea, la presiunea lui Ponta, ca să împartă împreună banii obținuți din drepturile de televizare. Gino a dat drepturile de televizare fără să organizeze licitație. Dacă eu n-aș fi făcut licitație, mi-ar fi dat 3.000 de ani de pușcărie!", a mai afirmat Dragomir. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate