Dumnezeule! Doi miri au murit la câteva momente după ce s-au căsătorit

Doi miri au murit la câteva momente după ce au mers în fața ofițerului stării civile.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Doi miri și-au găsit sfârșitul la câteva momente după ce au spus ”Da!” în fața ofițerului stării civile. Fericiți tare de evenimentul frumos care s-a petrecut în viața lor, cei doi miri au plecat spre casă, cu mașina personală.

După ce Harley Morgan și Rhiannon Bordeaux au semnat actele în fața ofițerului de stare civilă și au plecat acasă, au mers pe o autostradă din Florida. Un camion a intrat în mașina în care se aflau.

În spatele lor, într-o altă mașină, se aflau mama și sora ginerelui, care au privit îngrozite totul. Cei doi miri nu au supraviețuit accidentului.

Citeste si: Fostul șef al Poliției din Caracal, declarații EXCLUSIVE despre Gheorghe Dincă

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, mesaj tulburător, după ce s-a aflat ce a mărturisit Gheorghe Dincă!

Citeste si: COD PORTOCALIU de vreme severă în România

„Am văzut cum a murit copilul meu”, a spus mama lui Harley Morgan. „Încă mai am pe haine sângele lui, pentru că am încercat să-l scot din tre fiare. Această imagine mă va urmări tot restul vieții. Nu o voi uita niciodată. Voi vedea acel camion care mi-a lovit și mi-a ucis copilul în fiecare noapte cât voi mai fi pe pământ!”, a declarat mama mirelui, conform CNN.

Harley Morgan și Rhiannon Bordeaux au murit pe loc în urma accidentului, cu doar două săptămâni înainte de a se căsători religios.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate