Dumnezeule mare! Ce parte a corpului i-au lipit doctorii de picior ca sa o "creasca"! Niciodata in viata ta n-ai vazut asa ceva! Imaginile te vor bulversa complet

Un caz aproape socant a uimit lumea medicala. Un muncitor chinez a primit o "noua sansa la o viata normala" dupa ce a suferit un accident cumplit.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriereOmul manevra un fierastrau electric si a comis o greseala. Asa si-a taiat mana dreapta. Norocul lui a fost ca un coleg a sarit imediat in ajutor. I-a bandajat bratul, a pus mana taiata intr-o punga cu gheata si a fugit de urgenta la spital. Aici, medicii  au privit cu scepticism accidentul, dar pana la urma lucrurile s-au incheiat cu bine.

fara descrierefara descrierefara descriereBaiatului i s-a legat mana de picior pentru a o mentine "in viata", asta pana cand ranile de la brat i s-au vindecat. La o luna de la "inceperea" acestui accident inedit, medicii au reusit sa ii coase mana la loc si spun ca dupa o perioada destul de lunga de recuperare, bratul ii va reveni la normal.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate