După 21 de ani de relație și șapte ani de căsnicie, Oana și Viorel Lis au făcut anunțul la care nimeni nu se mai aștepta: „Nu vreau să o țin în loc”

Oana și Viorel Lis au o relație de 21 de ani, iar de șapte ani ei sunt căsătoriți. Ce anunț a făcut Viorel Lis într-o emisiunea de televiziune.

Autor: M.B.

In articol:

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, în ciuda faptului că multe persoane din jur credeau că blondina stătea cu el doar pentru banii lui. În ciuda diferenței de vârstă, ei au rămas împreună, iar soția edilului este un mare sprijin, mai ales de când el a început să aibă probleme de sănătate.

Fără să-i pese de ceea ce spun gurile rele despre ea sau despre relația ei cu Viorel Lis, Oana face tot felul de glume pe această temă și reușește să-și mențină pozitivismul. Pe pagina ei de Facebook, blondina ține legătura cu toți fanii ei și scrie și publică fotografii aproape în fiecare zi, iar admiratorii nu întârzie niciodată să apară și să-i transmită mesaje.

Citeste si: Dan Negru a dat peste un copil care cerșea în trafic, la semafor. Ce a urmat apoi e înduioșător! Are legătura cu Sorina, fetița adoptată

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Citeste si: O adolescentă de 16 ani, umilită în public la bal! O colegă i-a turnat suc în cap și pe rochie. Ce a urmat, însă, este impresionant

Citeste si: Ultimul mesaj al unei asistente medicale care a murit de cancer! Doctorii i-au spus trei ani la rând că nu are nimic: „Este dezgustător!”

Cum vorbește Viorel Lis despre Oana, după 21 de ani de relație

S-au cunoscut în anul 1998 și de atunci sunt de nedespărțit. Fostul edil al Capitalei și Oana Lis sunt fericiți împreună și formează unul dintre cele mai glumețe cupluri. „Dacă trăiesc până la 90 de ani, mă voi recăsători”, a declarat el într-o emisiune de televiziune.

Oana s-a apucat de facultate, iar Viorel Lis este extrem de mândru de ea. „A depăşit oanumită treaptă, este foarte deşteaptă. Facultatea a deschis-o, a învăţat-o multe (…) Atât de mult ţin la tine că, dacă ai alege să ai altă viaţă, nu m-aş împotrivi. Nu vreau s-o ţin în loc”, a spus Viorel Lis.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Infractorul sexy” și-a distrus mașina! Te doare inima când vezi cât a costat

Cum sună vocea Andreei Tonciu! Vedeta a filmat un videoclip, iar rezultatul este WOW

Anunțul de ultimă oră al lui Dan Negru, cu privire la Revelion: „Ar fi bine să vă căutați de pe acu’ ceva...”

Mamă a doi copii, dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta: „Am început să plâng!” Cum era îmbrăcată femeia

ARMATA VA FI OBLIGATORIE! Anunțul care a pus toată lumea pe jar. Este informația momentului

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

De ce NU NE MERGE BINE economic? ECOLOGISMUL crește INFLAȚIA!

Anunțul de ultimă oră al lui Dan Negru, cu privire la Revelion: „Ar fi bine să vă căutați de pe acu’ ceva...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies