După agresiunea din parcare, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers împreună la un eveniment monden!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după episodul violent din parcare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi țin primele pagini ale presei. S-a aflat că musculos afacerist din Mediaș ar avea un comportament agresiv cu frumoasa blondină și că ea ar vrea să se despartă de el. După ce a depus actele de divorț și după ce el a confirmat că nu mai formează un cuplu, Bianca a continuat să se întâlnească cu soțul ei.

fara descriere

Dacă ieri după-amiază Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost filmați în timpul unui scandal monstru în timpul căreia blondina, de teama lui, s-a urcat pe mașină și a încercat să se apere cu picioarele, câteva ore mai târziu ei au mers îmreună la un eveniment monden. Cei doi soți au zâmbit și s-au lăsat fotografiați ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

fara descriere

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, primele declarații despre incidentul din parcare

Soțul Biancăi Drăgușanu neagă că ar fi vrut s-o lovească pe Bianca sau că ar fi amenințat-o. Ba din contră, Bodi susține că își dorea s-o ia în brațe. Într-o discuție prin telefon cu un reporter de la Știrile Kanal D, Alex Bodi a declarat că el și Bianca Drăgușanu nu au de ce să se împace pentru că ei nu s-au certat.

Alex Bodi: Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună... Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii... Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Sună acolo, demonstrează-mi aia, fă-mi aia. Nici vorbă de cuțit. Doamne ferește! Ea și-a băgat telefonul și i-am zis: dacă vrei să scoți telefonul afară, îți rup geaca! Eu pot să fac orice și lumea interpretează cum vrea ea. Păi dacă ea se urca... Păi poate voiam să facem dragoste pe mașină, de ce nu ați zis așa?

Bianca Drăgușanu: Te rog frumos să încetezi, Alex, cu atitudinea asta! Nu ai cum să declari lucrurile astea. Noi avem niște discuții, dacă se poate publice acum, despre relația și viitorul relației noastre. Nu mă simt datoare să dau explicații nimănui.

Vezi FILMAREA INTEGRALĂ CU BIANCA ŞI ALEX BODI ÎN PLIN SCANDAL, PE STRADĂ, DOAR PE KFETELE.RO

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate