După cazul din Botoșani, un bărbat din Cluj dorește să se vaccineze pentru a treia oară. "Pot să aștept, în caz că vă rămân doze"

 Un bărbat din Cluj a mers să se vaccineze cu a treia doză la un centru drive-thru.

După cazul din Botoșani, un bărbat din Cluj dorește să se vaccineze pentru a treia oară.
 După celebrul caz din Botoșani, care a fost mediatizat în întreaga țară pentru faptul că un cetățean a reușit să facă a treia doză de vaccin și o dorea chiar și pe a patra, o altă persoană, de data aceasta din Cluj, a mers la un centru de imunizare pentr[Sursa foto: Facebook]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

 După celebrul caz din Botoșani, care a fost mediatizat în întreaga țară pentru faptul că un cetățean a reușit să facă a treia doză de vaccin și o dorea chiar și pe a patra, o altă persoană, de data aceasta din Cluj, a mers la un centru de imunizare pentru o doză suplimentară.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, anunț important despre vaccinul anti-COVID-19: ”Se propagă că vaccinarea afectează fertilitatea. Lucrurile nu stau chiar așa”

"Am făcut două doze, vreau a treia, dar am spus asta la început"

Dacă la început oamenii au fost sceptici în privința vaccinului, acum mulți dintre ei sunt convinși de eficacitatea acestuia și au început să ceară chiar și doze suplimentare, deși acest lucru este interzis. O astfel de situație a avut loc și la un centru de imunizare din Cluj, unde un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a dorit să fie imunizat pentru a treia oară.

Întreaga poveste a fost postată pe pagina de Facebook destinată campaniei de vaccinare din România, fiind deja al doilea caz în care o persoană cere în mod voit și insistent o doză în plus de ser:

" Unii vin să se vaccineze cu gândul la vacanță, mai uită actele acasă, mai uită bunica acasă, pe care doresc să o aducă la rapel, din astea…Unii însă exagerează cu dorința de vaccinare sau decid să amestece vaccinurile, stabilind ei propria schemă că așa au auzit la TV că se întâmplă în alte țări. Zilele trecute ajunge în dreptul standului un domn, singur în mașină, cam la 50 de ani, amabil în primă fază.

Citeste si: Noi restricţii pentru adoptate de Comitetul Național pentru Situaţii de Urgență! Magazinele se vor închide la ora 18:00- bzi.ro

Dă buletinul și formularul medicului. Medicul îl întreabă dacă e rapel sau doza 1. El răspunde, a treia doză și zâmbește. Medicul zâmbește și el (credea că omul glumește, am stabilit că a fost o săptămână capricioasă).

Sunt duse actele la verificat.

Din cort, Alex strigă: STOP, e vaccinat de două ori.

Bărbatul zice: – Am făcut două doze, vreau a treia, dar am spus asta la început.", se arată în mesajul scris pe pagina Ro Vaccinare.

 Un bărbat din Cluj a mers să se vaccineze cu a treia doză la un centru drive-thru.
Întreaga poveste a fost postată pe pagina de Facebook destinată campaniei de vaccinare din România, fiind deja al doilea caz în care o persoană cere în mod voit și insistent o doză în plus de ser.[Sursa foto: Facebook]

Medicii s-au oprit la timp

De aceasta dată, personalul medical a fost mai prompt ca la Botoșani și, fară să stea pe gânduri, a verificat datele bărbatului, care figura că avea deja rapelul făcut. Medicii au fost surprinși de reacția omului, care, deși i s-a explicat că nu i se poate administra o altă doză, a ținut să insiste pe această temă, devenind chiar agitat și nervos că nu a reușit ce și-a propus.

Citeste si: Persoanele nevaccinate nu-și riscă doar propria sănătate! „Sunt fabrici de noi tulpini”, avertizează specialiștii

În prezent, schema de imunizare din țara noastră permite doar două doze sau una singură, dacă ne referim la serul Johnson&Johnson, după cum trasnmit și reprezentanții campaniei de vaccinare: "Azi, în schema de vaccinare sunt permise maxim două doze, dacă vaccinul este construit pe dozaj dublu, sau o singură doză dacă este vorba despre Johnson. Și, potrivit reglementărilor, nu se pot amesteca dozele de la producători diferiți".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Universitatea Oxford testează un vaccin AstraZeneca împotriva tulpinii sud-africane Beta

Un nou studiu israelian în legătură cu vaccinul Pfizer. Posibil pericol pentru sănătate?!

Eroarea extrem de gravă la vaccinarea anti-COVID-19. Persoane imunizate cu doze expirate. Unde s-a întâmplat?

Horoscop 24 Septembrie 2021: astăzi Săgetătorii au de luat o decizie importantă

Vor intra în vigoare imediat! Se aplică în toată România. S-au modificat toate regulile

Ion Țiriac o distruge pe Andreea Marin! Dezvăluiri intime fără precedent: ce făcea Zâna în secret

Irina Tănase a fost fată cuminte cât a stat Dragnea la Rahova? S-a aflat și sunt probe

FOTO | Simona Halep, așa cum nu ați mai văzut-o! Poze incendiare din luna de miere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies