După ce a bătut-o pe Daniela Crudu, iubitul croat i-a luat telefonul! Ce imagini voia să șteargă înainte de a fi văzute de anchetatori

Milionarul croat care a bătut-o pe Daniela Crudu a refuzat să le dea polițiștilor telefonul vedetei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

După ce a bătut-o pe Daniela Crudu, iubitul croat i-a luat telefonul!


In articol:

Noi informații ies la iveală privind scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul croat. Se pare că după ce a bătut-o pe vedetă, croatul i-a confiscat telefonul. Bruneta a reușt să scape și fugă din mașină. După ce a vorbit cu polițiștii și le-a spus că a fost bătută, ei au sunat pe numărul ei. Seco Dubravko, care avea telefonul Cruduței în posesia lui, a răspuns ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, relatează Spynews.

Poițiștii i-au cerut lui Seco Dubravko să le dea telefonul fostei asistente de televiziune, Daniela Crudu. Bărbatul s-a opus, motivând că bruneta avea imagini cu caracter intim, pe care nu ar fi vrut să le vadă oamenii legii. În plus, a refuzat să-i însoțească pe polițiști la secție, spunându-le că urma să revină alături de avocatul lui. Ulterior, el ar fi plecat din țară.

Citeste si: Primele imagini cu Daniela Crudu după ce a ieșit din spital. A încercat cu disperare să-și ascundă fața

Citeste si: Detaliul incredibil de la balconul casei în care s-a ascuns Daniela Crudu, după bătaia încasată de la milionarul croat

Citeste si: Imagini șocante! Bianca Drăgușanu, poziții de infarct într-un mall bucureștean! Bărbații au înnebunit când au văzut cum poate să stea frumoasa blondă | VIDEO EXCLUSIV

După ce a bătut-o pe Daniela Crudu, iubitul croat i-a luat telefonul!

Simona Trașcă, reacție halucinantă după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit

Vestea că Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat s-a răspândit cu repeziciune. Simona Trașcă a aflat și ea despre drama brunetei și a făcut o declarație surprinzătoare.

Daniela Crudu a refuzat să depună plângere împotriva iubitului bătăuș. Mulți au spus că milionarul ar trebui să fie tras la răspundere de oamenii legii pentru faptele lui, dar Simona Trașcă i-a dat dreptate fostei asistente de televiziune.

”Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a declarat Simona Traşcă în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate