Dupa ce a colaborat cu Elena Gheorghe, Glance scoate acum un hit cu Elena de la Mandinga! Asculta cum suna piesa "Cinema"

Asa cum a promis in timpul duelului de la "Dansez pentru tine", Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, si-a tinut promisiunea si azi lanseaza o piesa noua. Promisiunea ei s-a regasit in noua piesa a lui Glance, “Cinema”, piesa produsa de Kazibo Music care are toata atuurile sa devina un super hit.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereColaborarea in premiera dintre Glance si Elena a avut super rezultate, vocile celor doi se completeaza perfect, iar piesa e numai buna de ascultat tare in boxe.

"Cinema e o piesa cu o poveste in care cred ca ne regasim cu totii, o piesa sensibila pe care simti nevoia sa o asculti pe repeat, cel putin noua asa ni se intampla :). Glance e un artist super talentat, are un vibe aparte, este original si atunci proiectul nostru a iesit pe masura. Sper sa va placa si sa o cantam cat de curand impreuna, in concerte kalooga_36441" , a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Glance, unul dintre cei mai prolifici artisti romani, a lansat  sase piese in ultimul an (alaturi de Elena - Ecou, Ami - Trumpet Lights, Crush si Alexandra - Iubire de-o vara, etc), este in top 5 cei mai difuzati artisti pe radiouri si de cand a intrat in top, anul trecut in septembrie, s-a lipit bine de clasamente si a ramas acolo de peste 1 an de zile.

"Cu sprijinul Kazibo Music am lansat foarte multe piese in ultimul an si am cautat in permanenta o piesa, The One! Cinema este acel single, o piesa de dragoste cu un mesaj intens, o situatie in care ne putem regasi cu totii la un moment dat. Ne-am dorit o voce care sa dea sensibilitate si emotie refrenului, iar Elena Ionescu a reusit perfect. Speram sa va placa cel putin la fel de mult cat ne place si noua", a declarat Glance.                


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate