După ce a făcut închisoare, Cătălin Zmărăndescu a plecat din țară! Spunea că nu mai vrea să audă de România

Cătălin Zmărăndescu, acum concurent într-un show tv, a fost  o perioadă cunoscut ca ”bodyguardul lui Becali”. În acea perioadă Zmărăndescu a fost și închis, apoi a plecat din țară.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

A fost o perioadă în care Cătălin Zmărăndescu spunea că nu mai vrea să se întoarcă în România. El s-a mutat în Anglia, după ce a trăit o dramă: a ajuns în închisoare, iar nevasta l-a părăsit.

Zmărăndescu, un luptător, fost campion mondial la MMA, a fost o perioadă garda de corp a lui Gigi Becali. Sportivul a fost implicat într-un scandal, în 2009, atunci când lui Becali i-a fost furată mașina. Zmărăndescu a fost unul dintre învinuiții în pedepsirea violentă a hoților și a stat în arest timp de 29 de zile.

Citeste si: Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, prima apariție în public de când au declarat că se iubesc! Nu pot sta departe unul de celălalt nici măcar o secundă! Sunt fericiți, se pupă și "se sorb” din priviri VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Sora Claudiei Pavel a fost abuzată fizic de iubitul cu care urma să se căsătorească! Paula a fugit în America de frica bărbatului violent!

Citeste si: Declarație emoționantă a "Faimosului" Ciprian Mariș despre mama lui. "Nu am văzut-o de cinci luni, locuiește în Italia, departe de mine! Îmi este foarte greu" EXCLUSIV

În aceeași perioadă, Zmărăndescu a rămasși fără familie, soția cu care are doi copii părăsindu-l. A fost condamnat până la urmă la trei ani de închisoare, cu suspendare. Și cum pierduse totul, Zmărăndescu a plecat din țară în Anglia, unde a luat-o de la capăt. A început să participe din nou la lupte, s-a recăsătorit și cu actuala nevastă are și un copilaș. Ani de zile, Zmărăndescu a spus că nu mai vrea să se întoarcă în țară, că viața lui este bună și frumoasă în Anglia.

fara descriere

Cătălin Zmărăndescu nu a putut participa la competiții din cauza unei accidentări

Acum, Zmărăndescu se află în România, unde participă la un show. Se pare că, din cauza unei accidentări destul de grave, luptătorul nu a putut participa la competițiile importante pentru care se pregătise, așa că a ales să participe la un show de supraviețuire.

”Din păcate, în viață nu poți avea tot... deși am tras din greu și m-am pregătit intens în ultimile 2 luni de zile pentru campionatul European IBJJF din Portugalia mă văd nevoit să renunț în urma unei accidentări mai vechi care a recidivat”, este mesajul postat de Zmărăndescu la jumătatea lunii ianuarie, cu puțin timp înainte de a intra în Fermă. 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate