Dupa ce a fost parasita de iubit, fiica lui Corneliu Vadim Tudor si-a refacut viata sentimentala! Uite-o pe Jeni langa barbatul fotomodel cu care si-a petrecut Craciunul FOTO

Jeni, fata cea mica a lui Corneliu Vadim Tudor, a suferit dupa despartirea de Tibi, un instructor de fitness.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Politicianul Corneliu Vadim Tudor a avut doua fiice, Lidia si Jeni. Daca prima pare sa ii calce pe urme, preluand conducerea revistei „Romania Mare”, mezina Jeni a fost mai mereu in prim-planul presei mondene, in special datorita relatiei de cativa ani pe care a avut-o cu Tibi Varzaru, in instructor de fitness. (vezi cum arata femeia care l-a infruntat pe Vadim Tudor)

Cei doi s-au despartit acum mai bine de un an, dupa ce Tibi s-a afisat cu Cristina Spatar. Jeni a suferit si a ramas o buna perioada singura, dar Sarbatorile au prins-o alaturi de un nou iubit, Mihai, un tanar care cocheteaza cu cariera de fotomodel. 

Cei doi au petrecut Craciunul impreuna cu alte doua cupluri. "In familie”, a postat una dintre fete, in dreptul unei fotografii in care Jeni apare langa noul sau iubit. Mezina lui Corneliu Vadim Tudor a absolvit Jurnalismul si a facut un curs de make-up.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: