După ce a părăsit Survivor România, Sonny Flame i-a transmis un mesaj de susținere Elenei: „Te văd câștigătoare!”

WOW

După ce a părăsit Survivor România, Sonny Flame i-a transmis un mesaj de susținere Elenei: „Te văd câștigătoare!”

În urma votului publicului, Sonny Flame a părăsit competiția Survivor România.

Sonny Flame i-a transmis un mesaj de susținere Elenei
Sonny Flame i-a transmis un mesaj de susținere Elenei

Sonny Flame și Elena Ionescu au fost cei doi faimoși propuși spre eliminare. Publicul a decis, iar Elena va rămâne în continuare în emisiune.

Cântărețul a dat primele declarații despre eliminare în cadrul emisiunii FanArena. Aflat acum la un resort din Republica Dominicană, Sonny a vorbit despre experiența lui în echipa faimoților, într-o intervenție video.

Citeste si: Faimoasa Emy Alupei de la Survivor România este virgină la 21 de ani! Primul iubit a înșelat-o cu o chinezoaică!

Citeste si: Destabilizare totala in echipa Faimosilor de la Survivor Romania! Razboinicii, ingrijorati ca vor fi nevoiti sa stea in acelasi cuib al „urii”, cu echipa rosie

Citeste si: Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, mesaj emoționant de dragoste pentru soția sa

Sonny a mărturisit că o admiră pe Elena pentru că a rămas în competiție chiar dacă a fost nominalizată la patru consilii. A ținut să-i transmită și un mesaj de susținere.

„Sunt și eu foarte curios ce o să se întâmple în continuare, s-a dat foarte rău în Elena și a rămas. Personal, eu o văd pe Elena în finală. O văd câștigătoare. Mi-aș dori să ajungă cât mai departe. Este interesant de văzut cum va lucra echipa împotriva ei sau dacă se vor uni, ceea ce mi-e foarrte greu să cred”, a declarat Sonny Flame, în cadrul emisiunii FanArena.

Sonny Flame a părăsit competiția Survivor România. Primele reacții: „Nu mă așteptam să existe atâtea mizerii în echipă”

În urma consiliului de eliminare de marți seara, 7 aprilie, a competiției  Survivor  România, faimosul Sonny Flame a fost votat de public să plece acasă.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

Încă un membru în minus pentru echipa Faimoșilor. Elena Ionescu și Sonny Flame au fost cele două nominalizări ale echipei roșie pentru eliminare. După votul publicului, Sonny Flame părăsește emisiunea.

„Cel care va pleca acasă nu va prinde unificarea celor două echipe. Următoarea persoană care părăsește Survivor România 2020 este Sonny Flame”, a anunțat prezentatorul competiției, Dan Cruceru.

Atunci când a aflat că rămâne în competiție, Elena Ionescu a izbucnit în lacrimi.

„Înainte să vin la Survivor m-am înarmat cu foarte multe, dar nu mă așteptam ca în interiorul echipei să existe atâtea mizerii. Îmi asum, asta îmi e firea. Mi-ar fi foarte greu să par prefăcut și să fac strategii. Când mă întorc acasă, sper să fiu așteptat de soția și fetița mea”, a declarat cântărețul.