După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu cere arestarea familiei lui Dincă ”Au plâns destul verișorii mei!”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, pare și mai înverșunat după ce a pierdut alegerile.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Zilele trecute, Alexandru Cumpănașu a afirmat că el va continua ancheta în cazul Alexandrei Măceșanu, nepoata sa, fata de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă la finalul lunii iulie.

”Voi cere din nou arestarea familiei Dincă și astăzi a mai fost audiat un italian care susține că familia Dincă făcea trafic de persoane. Cine râde la urmă, râde mai bine! Au plâns destul verișorii mei (n.red. părinții Alexandrei Măceșanu)!”, a afirmat Alexandru Cumpănașu.

Familia Alexandrei Măceșanu susține că fata lor nu a fost omorâtă de Gheorghe Dincă, așa cum acesta a mărturisit în fața oamenilor legii, ci a fost sechestrată și apoi trimisă să se prostitueze în străinătate. Mai mult, oamenii spun că Gheorghe Dincă a mințit când a spus că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, pentru ca acestea să nu mai fie căutate. Gheorghe Dincă, spun familiile celor două fete, ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane, alături de alți membri ai familiei lui.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Decizia mamei Luizei Melencu după ce a aflat că în imaginile prezentate de Cumpănașu nu e fiica ei! ”Sunt 7 luni”

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, și-a ieșit din minți când i-a văzut pe polițiști la secția de votare: „Sunt pe mână cu hoții, polițaii”

Citeste si: Gheorghe Dincă a votat la alegerile prezidențiale! A fost primul deținut care a mers la urne

Gheorghe Dincă ar fi fost acuzat de trafic de persoane în Italia

La scurt timp după arestarea lui Gheorghe Dincă au apărut informații că acesta ar avea interdicție de intrare în Italia, țară unde a stat câțiva ani și unde ar fi fost prins că se ocupa cu traficul de persoane.

În urmă cu două luni, aflând despre ”cazul Caracal”, un jurnalist italian a spus că a făcut un reportaj în care apărea și Gheorghe Dincă, iar bărbatul făcea parte dintr-o rețea de trafic de carne vie în Italia. ”Monstrul din Caracal” a fost subiectul unui amplu reportaj realizat în urmă cu mai mulți ani și difuzat de o televiziune din Italia. Jurnalistul a povestit că a descoperit prezența mai multor rulote lângă stadionul San Nicola din Bari, acolo unde Dincă, în urmă cu aproximativ 15 ani, ducea femei și copii cu scopul de a se prostitua.

Conform jurnalistului, Dincă a primit interdicție din partea autoritățile italiene de a mai intra în orașul Bari, o interdicție care a ținut trei ani de zile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Primele declarații ale fetei care a fost confundată cu Luiza Melencu. De ce se ascunde de familia ei, în Italia

Cine a șters comentariile de pe contul Alexandrei Măceșanu? Modificări bizare în setările fetei dispărute din Caracal

Dorian Popa a făcut vlog la casa lui Dincă! Artistul s-a crucit când a ajuns în Caracal: „Am făcut o cruce. Nu știu ce să cred”

ULTIM MOMENT! Lovitură primită de Dincă în închisoare de la soție! Femeia a spus clar că nu vrea îl vadă la pușcărie

Bilanț Covid-19, 26 septembrie! Număr uriaș de îmbolnăviri cu coronavirus în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies