După ce a pierdut la păcănele, un bucureștean agresiv a atacat trecatorii. A fost nevoie de gaze lacrimogene pentru a-l calma

Un bărbat din Capitală a atacat mai mulți trecători , ajungând chiar să bată o femeie de supărare ca a pierdut la păcănele.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Supărat după ce și-a jucat toți banii la jocurile de noroc, un bărbat din București s-a luat de oamenii pe care îi întâlnea pe stradă, ajungând chiar să lovească o femeie.
Bărbatul de 40 de ani s-a manifestat ieri dupa-amiază, în zona Piața Unirii. În urma comportamentului deosebit de agresiv, individul a fost imobilizat și reținut de către agenții Poliției Locale, iar mai apoi dus la sediu pentru cercetări.

Scandalul a început la o sală de jocuri de pe Bulevardulul Corneliu Coposu. Potrivit martorilor, bărbatul a distrus mai întai aparatul electronic la care a a jucat și a pierdut, apoi, nervos, a ieșit în stradă și a început să îi agreseze pe trecători. Prima victimă a fost o femeie de 51 de ani. Aceasta a fost lovită de mai multe ori până când a ajuns întinsă pe trotuar. Trecătorii care au strigat după ajutor au fost amenințați sau chiar agresați de către individ, scrie libertatea.ro.

Citeste si: S-au încins spiritele la Puterea Dragostei. Alex Zănoagă a gonit-o pe Bianca din casă cu țipete: ”Morticia, pleacă de aici! Moaște”

Citeste si: Horror! Mâna unui copil de doi ani a fost blocată între scările rulante într-un complex comercial! A zbierat de durere! Mama lui, întinsă pe jos, implorând după ajutor

Citeste si: Andreea Bănică s-a pozat așa de dimineață și a urcat fotografia pe net. Ce observație i-au făcut unii internauți?

Scandalagiul i-a amenințat pe polițiști

La câteva minute după incident, la ora 13.16, F.G. a fost interceptat, cu ajutorul descrierii oferite de către martori, de către o patrulă a Poliției Locale a Municipiului București. Nici Poliția nu a reușit să îl potolească pe bărbat, el refuzând să se legitimeze, nu s-a oprit la somație și i-a amenințat pe polițiști.
Oamenii legii au fost nevoiți să folosească substanțele iritant lacrimogene. Dupa încătușare, scandalagiul a fost dus la sediul Poliției Locale București în vederea identificării, apoi transportat la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor.
Femeia agresată a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate